2010. október 1., péntek

Lustulás

Bo ma reggel könnyes szemmel mondta, hogy nem szeretne oviba menni. Fáradt. Láttam rajta, hogy tényleg így van, nem hiszti, és mivel úgyis ez az utolsó itthon töltött hétköznapom megkönyörültem rajta. Elkisértük Gét az oviba, ő persze rohant be. De mivel Bo itthon van, Gét is hazahozom ebéd után, hagy aludja ki magát, az oviban úgysem hagyják eleget ;-) Ma gyerekezős napot tartok, úgyis péntek van. Azért jeleztem Bonak, hogy ebből nem lesz rendszer. (bár lehetne!)

2010. szeptember 30., csütörtök

Csütörtök

Semmi extra nem történt eddig, a jó hír, hogy Gé már szandi nélkül be akart szaladni az oviba játszani, és ahogy felkerült rá a szandi, már ott sem volt. Se puszi se pá. Ilyenkor tilos visszahívni, hogy jaj nem adtál puszit, inkább el kell hagyni a helyszínt:) Fél négyre megyek érte, majd írok, hogy hogy aludt. Bot hazahoztam ebéd után, ő is épp szunyál itthon. Jövő héttől ő is bent alszik.
Izgulok, nagy változás lesz nekem hétfőtől.

2010. szeptember 29., szerda

Baki

Edina blogbejegyzésén annyira nevettem, gondoltam, leírom én is életem egyik hatalmas bakiját.
Csinos, magas, hosszú szőke hajú lány voltam akkoriban, aki eldöntötte, hogy barátnőjével elmegy konditerembe. Gyerek sehol, pasi sehol, úgyhogy időm is volt, és nézelődhettem is;)
Megjegyzem, előtte soha nem jártam konditeremben, pedig már huszonéves voltam. Megkértünk egy edzőt, mondja el mit kell csinálnunk, és bőszen mentünk végig a gépeken. Át kellett menni a férfirészbe is, ahol főleg karizomra gyúrtak és mellkasra a fiúk. Mi a barátnőmmel kinéztünk egy-egy gépet, és hajrá. Tudni kell, hogy vannak gépek, amiket felváltva szoktak használni, tíz húzás ezen, tíz azon, aztán vissza az elsőre, ebből pár kör, mert ellentétes izmokat mozgat. Ülök egy ilyenen, ha jól emlékszem hátizmos gép volt, lefelé kellett húzogatni a rudat a nyakam mögé. Ennek is volt párja a szomszéd gép. Megcsináltam tízet, jön egy srác: "szia! Csinálhatjuk együtt?" Timike elkerekedett szemmel rávágta: "Szia:) Nem hiszem, hogy elférünk ketten ezen az ülésen"...Fiú: "Én felváltva gondoltam..Tudod, Te ezen, én azon, aztán cserélünk"...A teremben megállt a levegő, és a pasik kezében a súlyzó...
"jaj bocsánat..ööö...tudjátok mit fiúk? akkor én most kimegyek, hogy nyugodtan nevethessetek" és kisétáltam.
Ki is tört az össznépi röhögés a teremben. Ezek után meglepetésszerűen extra kedvesen próbálták a szőke butanőnek megmutatni mi hogyan működik egy konditeremben:DDD

2010. szeptember 28., kedd

Ez a fránya genetika

KisGé ma aludt az oviban másodszor. Tegnap negyed órán át forgolódott, aztán kérte a cumit, amit az óvónénik simán elfelejtettek. Megkapta, azonnal elaludt. Ébredéskor picit nyűgös volt, de ez normális itthon is.
Ma már azonnal megkapta a cumiját, azonnal el is aludt, de sajnos két óra alvás után fel kellett kelnie, amit ő erősen nehezményezett, úgyhogy ma is volt egy kis hiszti. :) Nevettem, és mondtam az óvónéninek, hogy ez genetika, már az Édes Jó Anyukám is ilyen volt, én is, és lám lám, Gé örökölte. Jelszó: Ne ébresztd fel az alvó oroszlánt! Kár, hogy az oviban ezt a jelmondatot nem tudják betartani.:) Ma egy órával hamarabb megyünk aludni, át kell állítanom a kis belső óráját.

2010. szeptember 27., hétfő

Ma fodrász

Véégre végre eljutok ma fodrászhoz, legalább is remélem! Leadom a lányokat az oviba és fél tízre megyek. Majd küldök képet milyen lett. Levágatom, így félhosszan nagyon nehéz kezelni, kiengedve már nem mutat csak lóg, befogva meg pici copfban utálom. Olyanra vágatom kb. mint amikor Giginél voltam legutoljára.