2010. február 6., szombat

Én megpróbáltam

Mivel már Gé is mindjárt három éves, le kéne fogynom. Már nem foghatom arra a hájat, hogy most szültem. Ezért nekiveselkedtem a diétának, ami hellyel-közzel megy is. Szénhidrát szinte semmi, és kevés fehérje. De emellett mozogni is kéne, így megtettem az első kisérletet is, ami végül kudarcba fulladt.
Bekapcsoltam Norbi kick-boxos videoját, felöltöttem rég elfeledett tornacuccomat, és hajrá. EGy ideig persze Bo is csinálta nagy lelkesedéssel, aztán megunta, és bement a szobájába játszani. Kijött viszont Gé, és úgy döntött, anyahiánya van. Rámtapadt. Próbáltam leválasztani. Nem ment. Visított, Bo bejött, ő is. G. persze ilyenkor képtelen bármit is tenni, így harminc perc boxolás után fel kellett adnom. Lezuhanyoztam, miközben két gyerek tolongott kiabálva a kád mellett, hogy Anyaaaaaaaaaaaaa!
MIÉRT NEM LEHET AZ EMBERNEK EGY SZABAD ÓRÁJA NÉLKÜLÜK??????????? Csak engem zavar, hogy nem lehet mozogni se a gyerektől? Nyugtassatok meg, hogy csak Magne B6 hiányom van...

2010. február 3., szerda

Farsangolás

Gigi kérésére leírom, hogy ma nagyon jól sikerült a farsangolás, amit csoportos játék keretein belül tartottak:) Elmentünk, mert Bo imád fejlesztőre járni, és a kedvenc gyógyped néni megigérte, hogy ha viszem Gét is, megnézi. Előre féltem, hogy Gé mit fog ehhez szólni, lesz-e visítás. Hát nem volt. Imádta. Táncolt, énekelt, játszott. Külön nem vizsgálták Gét, de két és fél óra közös játék után azt mondta ez a "néni", hogy semmi gondot nem lát, nem kell megijedni, tök átlagosnak tűnik Gé. Persze nem volt ez még egyéni felmérés, de ennyi idő alatt játék közben is le tudnak ők már mérni dolgokat. Picit megnyugodtam. És persze meglepődtem, mennyire élvezte Gé is. Egyszer kezdett el bőgni, mikor egy nagy takarón zsipp-zsuppoltatták, és utána más következett. Dühös vooolt, csak úgy görbült a szája! Miért nem ő jön MINDIG??? Miért nem neki gurítja MINDENKI MINDIG a nagy labdát? Jót mosolyogtam rajta, még meg kell szoknia, hogy más is létezik, nem csak ő. :) Képeket nem teszek most, mert más gyerekek is látszanak, ha találok olyat, amin nem, mutatom! Ja igen, és el volt mindenki bűvölve a két kis méhecskétől:DDD Apunak külön köszönöm a mai segítséget, ő cipelte a bagázst oda-vissza, és igyekezett Boval párban táncikálni, már amikor a kis méhkirálynő hagyta:) KIPURCANTUNK. Megyek pihenni:)

2010. február 2., kedd

Szia Kati!

Katinkám, üdv az olvasóim között :DDD Jó a képed, mikor látom élőben?;-) Jelentkezz!:) Pusza!

2010. február 1., hétfő

Hóóóóóóó





Boval végül semmi gond nem volt, de jó! Hazaszánkóztunk az oviból, még én is felültem vén létemre, és lecsúsztunk az utcáig:) Itthon felöltöztettem Gét is, és együtt még egy órát kint ugráltak a hóban. Imádták! Pár kép, hogy ne mondjátok, sose teszek fel. Most dögivel van a héten!

Fő a változatosság

Ma Bo úgy döntött, megtöri a rendet, és a változatosság kedvéért ő kezdett el hisztizni az oviban, hogy nem marad ott. Kezdek kikészülni már ettől. Óvónéni felhívott, hogy azért le tudták rendezni a dolgokat, de mivel sokat kihagyott, vigyem haza ebéd után, ez lesz a visszaszoktatás. Ok, viszem. Remélem nem csinál ebből rendszert, mert nem lesz egy nyugodt napom:((

2010. január 31., vasárnap

Ma este



Komment nélkül, holnap írok:)