2009. november 14., szombat

G. megjegyzése a kapcsolatunkra

Az jutott ma eszembe, de rég óta együtt vagyunk G.-vel. 11 éve. Olyan dolgokra emlékszik, ami szinte gyerekkoromra emlékeztet. El is mondtam neki, hogy de furcsa érzés ez. Elméláztam, aztán viccesen megkérdeztem:- Nem unsz még Te engem ennyi év után?
Válasz:
- Olyan vagy mint a lövöldözős játék. Minden nap megunom a végére, de másnap akkor is újrakezdem.

:DDD Imádom a férjem..:D

Puszigép

Ezt a kifejezést Timi barátnőm kisfiára használják az oviban, de azt hiszem Bora is illik, lásd video)))

Annus és Évus

Sziasztok! Örülök, hogy Ti is olvastok, remélem egyszer én is olvashatom a rólatok szóló történeteket :)

2009. november 13., péntek

Szuri után

Több, mint egy nap elteltével kutya bajunk. Bo szerintem nem is érzi a szuri helyét se, én picit, de nem vészes. Eddig ok, remélem később sem leszünk lázasak. Óvónénik azt mondták, minden rendben volt ma vele, szépen evett, aludt, wcn is volt, és nem is mászott fel semmi életveszélyesre:D Jó hétvégét mindenkinek!

Melyik kép?



Melyik legyen a friss képek közül a címnél? Ami most van, vagy ez?


Vagy ez? Bár itt Gé mickjagger szája eltűnt))

Beoltódtunk

Én is, és Bo is megkaptuk a szurit, és lekopogom, de még egyikünknek sincs SEMMI baja tőle. Bo a szuri után egy másodperccel már mesélte is a dokinéninke, hogy "szurit kaptam!, Ott a helye!" És énekelve, táncolva jött haza..
Ma reggel robogott oviba Apjával, aki ma ügyet intéz. Én szokás szerint itthon Gével. Fektetem is le, majd jövök! ja, egy napig nem volt internet, ha lemaradtam valamiről, szóljatok!

2009. november 11., szerda

Bo beszólása :)

Kisvakondot néztek a dedek, ahol is egy nyúlcsaládról volt szó. A mamanyuszi kisnyuszikat várt. Nőtt, nőtt a pocakja, és egyszer csak lefeküdt a földre. Na mondom, kiváncsi vagyok ebből hogy jönnek ki:)) Hát nem jöttek ki sehogy, elég érdekes volt: Mamanyuszinak nagy kerek lyuk nyílt a lába között, és kigurult belőle három barna gömb, melyből kisnyuszik lettek. Röhögtem egyet, és mentem a dolgomra.
Bo negyed órára rá megy a wcre, és kiabál: "Nekem nincs a popsimban kisnyuszi, csak a pisiiiii!"

G. és én úúgy nevettünk:D

Szia Szilvi!

Üdv a klubban:DDD Hogy szokod a vidéki életet???

Mégis beszél?

Tegnap már arra gondoltam, hogy vagy kiszúr velem KisGé, vagy pont mindig rosszkor megyek el itthonról. Mert állítólag beszél, csak én akkor pont nem vagyok itthon. Ahhoz képest, hogy napközben szinte végig velem van. Tegnap elmentem a Brokernetbe, mert kijött egy új nyugdíjmegoldás, és mivel vadiúj, tőkegarantált, mindenkit behívtak, hogy megismerjük. Három hete nem mozdultam ki, gondoltam, nem maradok le semmiről:)  De lemaradtam, Gé dumájáról. Apja szerint simán beszél Bohoz, mondta neki, hogy "-Bo, ne vedd el, add vissza!!" Meg, hogy "Jaj, beszorult!" Ilyen szavakat használ, felszólítja a nővérét, és én ezeket PONT nem hallom. Tuti direkt csinálja :DDDD Na megyek, kiszedek belőle pár hosszú értelmes mondatot, hátha nekem is produkálja magát.
Ja igen! Tegnap előtt néptáncoltak az oviban Boék mikor odaértem. Na, gondoltam meglesem. OOOOOOOOlyan édesek voltak, a kis parkettába fonott hajával ott ropta. És tökéletesen tapsolta a ritmust. Ezt már óvónénik is észrevették, hogy nagyon jó a ritmusérzéke, és azóta is egész nap énekelget. Járhatok vele Operába ha felnő? Hehe, ilyenkor anyukák már látják maguk előtt áriákat éneklő csemetéjüket, hangos tapsvihar közepette:)))))))

Homeo még egy hónapig

Bo az oviban amióta szedi a nux vomicát, mint aki ott sincs. Na ezt jól megmondtam. Szóval azóta veszik észre rajta, hogy nem igazán érdeklik a közös fogalkozások, valahol máshol van gondolatban. Felhívtam a dokinőt, és ő azt mondta, hogy ez a homeopátiában azt jelenti, hogy megtaláltuk a jó szert, és még egy hónapig adjam neki, el fog múlni a dolog. Nekem ez tök fura, de ha ez így működik, nem állok le a cél előtt. Ő azt mondta, hogy amit leírtam az jó hír, az lenne baj, ha semmi nem változott volna, és hogy lassan át fog váltani a dolog. Kérdés, meddig kell rá várni. Mindegy, az oviban szeretik, türelmesek, tudják, hogy mivel próbálkozunk, úgyhogy kap a szer még egy hónapot.

Jó hír, de félek, hogy elszólom magam: Kakiügy kezd megoldódni. Nem tartja vissza, csodák csodája, magától megy, elintézi, és szól büszkén. Tegnap nem voltam itthon, de állítólag berohant a szobájába, és ezt magyarázta az ajtó mögül saját magának: "Ha kakilsz, nem kell kúp!"
Aztán berobogott a wcre és ...Szóval értitek:) Rábeszélte magát:)) De szigorúan zárt ajtók mögött végzi, az oviban meg folyamatosan próbálkozik, ott is nagyon elégedettek vele.  Ennyit erről, remélem az aszalt szilva ezek után is hat, bár azt hiszem ehhez az ő kis agyában is össze kellett, hogy álljon a kép.
Nincs több visítás, popsiösszeszorítás, bár így maradna!!

Apropó vakcinaügy: nagynehezen eldöntöttem: oltatom magam, hogy ne dőljek ki, ha jön a baj. Kaptam vényt, de egy r..gyógyszertárban sincs vakcina (ötből), csak hosszúú várólista. És fogalmuk nincs, mikor kapnak új adagot. És itt ijesztgetik a népet, hogy olyan kevesen oltódunk, hogy baj lesz. Naná, ha nincs mivel!!! Imádom, amikor a kormány kézbe veszi az oltóanyagkiszállítást! Inkább ne..

2009. november 8., vasárnap

Vasárnap...

Semmi extra. Kacsát sütök, hozzá hagymáskrumpli már kész. Lányok építenek duploval, Apjukat kineveztem építésfelügyelőnek (szerinte azt műszaki ellenőrnek hívják de mindegy). Ez azt eredményezte, hogy G. vadul épít, szerintem valami űrhajót, lányok meg nézik. Hány gyerekem is van??? :D
Tanács: Soha ne kezdj el kacsát sütni, ha már kezdesz éhes lenni, mert félig kész kacsát is megennél a végén...

Bo a Csiribiri c. Halász Judit lemezt énekli napok óta, ebből is a Boldog Születésnapot a favorit, így egész nap ünnepi hangulatban érzem magam. Erről jut eszembe, hogy nem hiába van így, régi közös karácsonyok jutnak eszembe, amikor ünnepi hangulatban éheztünk, mert a készülő vacsi még sehol nem volt, de mi már reggelit se kaptunk, nehogy tele legyen a gyomrunk. Így éhezve vártuk a karit éveken át :DDDDDDDDDDD Na most ez a feeling van fenyőillat nélkül:)))