2010. október 23., szombat

Mint akinek a fogát húzzák...

Nem jelentkeztem pár napig, mert a "keresztem" nem hagyott békén megint. Két napja (3) elkezdett fájni egy csapolt fogam, mondom magamban, biztos éjjel szorítottam és begyulladt az íny. Két napnyi öblögetés stb (és cataflam-zabálás) után elmentem kedvenc fodokinénimhez, aki megfogta, és elképedve látta, hogy ez bizony nagyon mozog! Én csak néztem rá, hogy ez mit jelent?? Azt, hogy menthetetlen. Kihúzta, ezzel mást nem lehet csinálni, mert már ment rá a gyulladás a csontra. Mitagadás, nagyon elkenődtem. Hidegzuhany volt, nekem még sosem húztak fogat. Féltem az egésztől. Fájni nem fájt, de sajgott és azóta is a cataflam tartja bennem a lelket. Pár hónap múlva lehet beültetni fogat, ha van elég csont persze. Ha nem, akkor csontosítás és utána. Egy halom pénz, nem tudom mi lesz. Elkeserítő az egész. Ha meg nem rak oda semmit, akkor a többi is leépül és húzhatja a szomszéd fogakat is sorban( Meglátjuk mi lesz

Azért jó hír is van ám: Bo elhagyta az éjszakai pelust, és ezzel egyidőben ..TRÁTÁÁÁÁ!! : A CUMIT IS!
Mert ő már nagylány, neki nem kell. És mindez úgy indult, hogy piri volt a rossz minőségű pelustól a popója, én meg úgy döntöttem, inkább alá teszek valamit, de nem kap pelust, hogy lemenjen a pirosság. Ezt el is magyaráztam neki, hogy ő már nagy, nem lesz pelus rajta, szóljon Apának, ha kell. Erre fel mondta, hogy a cumi se kell többé, ha már lúd legyen kövér alapon.
Na mondom, erre befizetek. De ő tényleg letette az asztalra. Kétszer-háromszor azért visszament, körbejárta, nézegette, és magát győzködte: nem kell már cumi, mert NAGY VAGYOK. Aztán nélküle aludt. Persze bepisilt, észre sem vette. Nem baj, köv. este újra megpróbáltuk, és jéé, csodák csodája: nem pisilt be, szólt, hogy kell neki:) És azóta se éjjel se nappal nem cumizik!!!!

NAGYLÁNYOM VAN!!!!

2010. október 18., hétfő

Fotóláz

Hetek óta fotózás lázban égünk Gigivel. Ribizli Kata (mi hívjuk így) fantasztikus gyerekfotókat csinál, és ugye Gigi meghívott a lányokkal egy fotózásra, amit hihetetlenül várunk:) Minden nap beszélünk róla, hogy miben legyenek, hogy oldjuk meg, hogy ne legyen őrültekháza, stb. Lassan összeáll a kép, de nem könnyű három gyerek és két felnőtt igényeit összehangolni. Lizu hamar kimelegszik, főleg, ha be van világítva a tér ugyebár. Viszont ha kinyitjuk az ablakot, akkor az enyéim fagynak le. Abban maradtunk, hogy Gigiék érnek oda hamarabb, megcsinálják a fotókat, aztán befutunk mi is és csatlakozunk. Tegnap Bo kapott is egy farmerruhát, hogy legyen egyen-farmercucc a lányokon. Gigi hoz tündérruhát is neki, Gé elég jól el van látva azt hiszem. Izgi nagyon. Nézzetek rá a blogjára, megértitek, miért izgulunk:) Ez itt a reklám helye;)
www.ribizlifoto.blogspot.com

KÉT HÉT!!!