2009. november 6., péntek

Jön Era és Zoli

:-) Délután átjönnek Eráék, hurrá:) Gé javulgat, és kitartóan gyömöszöl egy állatkertnyi plüsst a polomba...Bo ovizik, és tegnap is produkált az oviban, szóval hurrá ez is:) MOst csak ennyi, Mamának jobbulást kívánunk mindannyian!!

2009. november 5., csütörtök

nem értem


Bocsi, az előbb vagy hat képet töltöttem fel, és csak egy jelent meg..Meg kéne tanulnom kezelni ezt a blogszerkesztőt...

Fotók Gigiékkel


2009. november 4., szerda

Gigiéknél Cambridgeben + Bonusz London :)

Gondolkodtam, hogy tök részletesen írjak-e, vagy csak pár mondatot, de nem jutottam dűlőre. Elkezdem, lesz ami lesz. Négy napot voltam Gigiéknél, és NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM. Lizu irtó édes volt, Gigi meg top háziasszonyka:))
30-án érkeztem (október), aznap nem mentünk sehova, Micivel játszottunk, örültünk egymásnak. Másnap Halloween napját Londonban töltöttük. Hatkor indultunk, hogy legyen elég időnk. Kérdés, mire. A lényegre volt:) Imádom Londont:) Először az Abbey Roadra mentünk, mert az kiesett a központból, és haladjunk befelé. Szitáló eső, szürke ég, de jó kedvünk volt. Főleg, mert fél órán át kerestük a megfelelő buszmegállót. Ezek az angolok irtó durván fordítva gondolkodnak, én meg képtelen vagyok jobbról várni a buszt. Úgy forgattuk a térképet mint a kezdő turisták. Végül odakeveredtünk, és fel-alá mászkáltunk a híres zebrán. Nem voltunk egyedül :)
Utána elmentünk metroval a Tower Bridgehez, ami csodálatos. Át is sétáltunk rajta a túloldalra, és ismét eltévedtünk. Azért fél óra gyaloglás után megtaláltuk a metrolejáratot. Durva a metrohálózatuk is, ezer vonal, ezer átszállással, de volt, ami le volt zárva. Pont, ami nekünk kellett, de mindegy:) Azért hallottam, hogy "Mind the gap please, mind the gap:)" Hehe, ez nekem fontos volt.
Gigi folyton fotózott engem, én meg amit láttam.
Ezután bementünk a London Aquariumba, ami egy óriási akvárium (mi más lenne a neve után), tele minden jóval. Volt ott rája, egy halom cápa, galapagosi teki, tonhal, piranha, bohóchal, stb. stb. Bo itthon a bohóchalra bukott, hogy ott a Némóó!! NÉzte még a videot, és megállapította, hogy ott a bohóchal..És ott meg a doktorhal!" El voltam ájulva. Egy régi mágneses könyvben van ez a két fajta hal, sokat játszott vele, és megjegyezte, most meg előjött neki. Okoskám:)
Az volt a legjobb az akváriumban, hogy van benne egy cső, amibe ha bemegyek, olyan, mintha az óceánban lennék. Körben rengeteg víz, fejem felett meg mindenhol cápák, ráják, stb. Gyönyörű volt. Kár, hogy nem tudok búvárkodni, bár azt hiszem ha ezt látnám élőben, nem örömömben pisilnék be...
Utána kint gofriztunk egyet, és hülyültünk, jól éreztük magunkat nagyon. Következett a Westminster Abbey, a Big Ben, Parlament, egy kupacban van mind. A Big Bent felvettem, mikor hármat üt, de én marha fordítva tartottam a fényképezőt, úgyhogy itthon el tudjátok képzelni, amint kitekert nyakkal nézi a családom a felvételt:)))
Ezután elmentünk a Piccadilly Circushöz, fotóhegyek, aztán Gigire rátört a hiányérzet. Ő biza le akarja magát rajzoltatni. Kb. fél óra alatt (többnek tűnt a hidegben szék híján) lerajzolta a pasi...Angelina Jolie-t...Na jó, nem pont, de nem is volt pont Gigi. Asszem Gigi neki fog állni kijavítani. Azért szép nagyon a kép, csak nem pont ő, van mit javítani. Pasi közben végig bókolt Giginek, de én nem éreztem magam furán, mert nem értettem ;-))
Ezután már elég késő volt, nem mentünk Oxford Streetre vásárolni, mentünk haza. Majd legközelebb, nem hiányoltam annyira. Gigi szegény azért picit igen. A nap folyamán úton - útfélen halottakba ütköztünk, akik boldogan riogatták az embereket. Hiába, Halloween volt.
A King's Crossról mentünk haza, picit gyagya szomszéd nővel meg a lányával. Hamar odaértünk Cambridgbe, de ott egy órát vártuk a buszt. Nem baj, kibírtuk, csak a szuperkényelmes cipőm vált irtó kényelmetlenné a nap végére. Mici (Lizzy) nagyon várt már minket, Gyuri vigyázott rá addig. (Apuja)

Hatalmas élmény volt nekem az egész nap:)

Ja igen, és tűzött a nap miután kijöttünk az akváriumból, nagyon szép időnk volt.
Másnap zuhogott egész nap, otthon pihentünk. Micivel sütöttünk-főztünk, zenét hallgattunk, Thomast néztünk.

Következő, és egyben utsó nap bementünk Cambridgebe sétálni, vásárolni. Szép idő volt, de hideg. Mici kapott egy satyekot, nagyon édes volt benne. Megvettem amit itthonról kértek, utána beültünk a Starbuck's ba kávézni, mert az fontos :) Mici egész végig rohant. Vagy a galambok után, vagy úgy alapból. Nem volt könnyű féken tartani, de Gigi hősiesen küzdött. Én lemondtam a nézelődésről, mert nem akartam kimeríteni őket :) Én sem tudtam megfékezni a dedet, inkább mentünk haza. A buszon Gigi rájött, hogy elhagyta a kulcsát. Szuper. Se pótkulcs, se semmi. Az ajtó előtt telefonálgatott, hogy most mi legyen, én meg lementem a bejáratihoz, hátha valaki olyan helyre rakta, ahol nem kerestük. És tényleg. Egy parkoló babakocsi tetején volt, de mi a földön kerestük. Azért megijedtünk, hogy halál álmi Lizuval hogy jutunk be..

Gigi édes volt, teletömte a táskámat édességgel, ruhákkal Gének, és mit kapott Bo??? Ja igen, mrá olvastátok, a Barbiet:)))

Gigikém, NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM, mégiscsak megyek még, akkor is, ha beszereztél mindent amit a Starbuck's elő tud állítani, és nem megyünk többet :DDD Köszönök szépen mindet, gyönyörű élményeim vannak erről a négy napról! Mici imádnivaló, és a hajmosásnál sem vészes a dolog, ahogy beharangoztad:)))) Érezzétek nagyon jól magatokat Nitáékkal!!!!

fotókat holnap teszek fel, várnak a lányok:)

Barbie-láz

Eljött aminek el kellett jönnie. Bo megkapta élete első Barbie babáját Gigitől. (Aminek kibontását ugyan elkezdtük levideozni, de abba kellett hagyni, lévén, hogy tíz percig vágtam le a babát és tartozékait a dobozról, úgy odaerősítették).
Szóval bejön neki Barbie és kutyái. És Gének is bejön. Szépen testvériesen megosztoznak, Bo görkorizik Barbival, G meg a nagy és a két minikutyával hintásat játszik. Este szépen odatettük az asztalra a díszes társaságot, hogy reggel örüljenek a lányok.
Reggel felkelek, kijövök, Bo épp hiányolja a kutyusokat. Egy sincs az asztalon. Barbie sehol. Kutatok fél órát, nincs...HOVA A BÁNATBA TŰNTEK EZEK ÉJJEL??? G. tudtommal nem Barbiezik stikában, de ezek után kezdtem aggódni...
Mindegy, feladtam, és nekiálltam beágyazni, amikor is Bo párnája alól előkerült a két minikutya:))) Valamikor elvitte magával aludni őket:) Végig szorongatta az úton őket az oviig. Itthon meg a szekrényemben betakarva megleltem Barbiet is, ez is Bo műve volt, még emlékszem is, mikor nyitogatta a gardróbot tegnap. Megoldódott a rejtély, G. felmentve ;-)

Újra itthon

Sziasztok!

Ági, szia, örülök, hogy olvasol Te is:)) Neked van blogod??
Épségben hazaértem, de halál fári vagyok. Háromkor keltem tegnap hajnalban, és arra jöttem haza, hogy KisGé elkapta Botól a bacit, és már minden baja van. Önhatalmúlag adtam neki egy adagot Bo antibiojából, és ma a dokinéni felírt neki is egy adagot, mert már sajnos tényleg rászorul:( Köhögött éjjel, sírt, én meg félkómában voltam mikor Bot vinni kellett oviba. Ő jól van már, boldogan robogott az óvónéni karjaiba. Most itt ülök Gével, nem hagy nagyon írni, ha ledőlt, jövök és beszámolok a ködös Albionbeli utazásomról . Naggyon jó volt)))