2011. január 7., péntek

Szabadnapos Timi

Moncsi megfűzte Anyut, hogy Timike, aki csak úgy ejtené a nevét, hogy Tibike, otthon maradhasson ma. Tanítás úgysincs, nem kellek én oda a vírusaimmal. Itthon maradtam. Bekészültem, hogy tea, tévé, pihi, gyerekek oviban, vééégre egy nyugodt délelőtt. Na aztán éjjel Gé olyan hurutos volt, hogy alig aludtunk, úgyhogy ma itthon maradt velem, nem volt szívem bevinni. Nem azért, mert nem volt jól már délelőtt, hanem mert az egy óra udvar a hidegben nem tett volna jót neki. Megyek is aludni, G. hazahozta Bot, úgyhogy most van a délutáni alvás, amin ÉN IS RÉSZT TUDOK VENNI)))) Ez is valami))) amúgy javulok, ha nem is rohamosan, de javulok. Gyenge és fáradt vagyok, ennyi. Jó itthon. Majd jövök.

2011. január 5., szerda

Bég beti vagyok

Iszom a coldrexet, de nem javulok. Köhögök, dugul az orrom, és jó vörös is már a sok fújástól:( Mindegy, lázam nincs, és ez a fő, mert akkor lennék igazán munkaképtelen. Már 37 foknál ráz a hideg és öt paplan alatt reszketek.

Bo tegnap rajzolt egy királylányt és egy királyfit. Kérdem én: És akkor a királyfi megkéri a királylány kezét?
Bo: Neeeem, Anya, nem látod? Egy tulipán van a királylány kezében! Majd ha leteszi a tulipánt, akkor! De most nem teszi le...
És rajzol tovább:) Ergo, ha van valami egy nő kezében, akkor azt nem lehet megkérni! :) Most már tudom..:D

2011. január 4., kedd

Újra munkában

Ez is eljött. Két napja dolgozom, két napja vagyok náthás. Nem kicsit, nagyon. Mondhatnám: dagyod begfáztab. Na de mivel idén pozitívan állok mindenhez, nekem erre nincs időm. Coldrex forró italpor ugyan fogy, de lassan talán javulok is majd. Persze az első napon, mivel megszoktam, hogy irtó meleg van bent, nem öltöztem agyon. Kellett volna. Szerintem egész szünet alatt nem volt semmi fűtés, takarékon sem, így egy nap alatt nem tudtuk felfűteni az irodát és a termeket. Fáztunk de nagyon, mi is, a tanulók is. Egy tuti, éberek voltak az órákon!;)

Begyek, iszob egy kis forróitalport. Deb fidob. Lányokkal minden ok, még nem volt megjegyzés, hogy nem akarnak oviba menni:)