2011. január 9., vasárnap

Miből lesz a cserebogár?

Ma reggel zenére ébredtem. Bo volt az, igaz, össze-vissza szintetizátorozott, de mégsem volt kellemetlen. A kedvence az elektromos orgona, úgyhogy azt hallgatom ma egész nap. Aztán a youtube-on meg kellett neki mutatnom, hogy az orgona hogyan is ad ilyen hangot, mert ő eddig csak az illatát érezte. :) Lassan összeállt benne a kép, hogy az az orgona nem ez az orgona. Megnézte még a D-moll Toccata és Fúga előadásokat, de nem tudta egy az egyben visszaadni. Adok még neki egy kis időt. Íme a reggeli pötyögése. Ari nem? Igen, korán volt még, pizsiben van, bocsánat:) Érdemes megfigyelni az oldalról bezuhanó Jaguárt. Gé sem unatkozott közben))))

Új polc

G. ma hosszas könyörgés árán felszerelte a lányok szobájába a már rég meglévő polcokat, hogy elférjenek a cuccaik. Most ilyen, én meg hepi vagyok:) Ha Gigi tud segíteni, lesz még post Boról, az orgonaművésznőről:)

Kütyütelenítés

Tegnap (és ma is) kütyütelenítek itthon. Ez azt jelzi, hogy a kis házunkban hatalmas mennyiségben felhalmozódott tárgyak felét levisszük a garázsba (ritkán használt játékok aminek még örülni fognak később, nyári ruhák, karácsonyi cuccok), továbbadjuk (nem használt játékok, kinőtt ruhák), vagy kidobjuk.
Vagy öt nagy zsáknyi cucc lett belőle, a gyerekek végre beférnek a szobájukba, és a nappali sem gyermekszoba. Juhéé!
A nap fénypontja, amikor rájöttünk, hogy a mosógépen tornyosuló pelenkahegyeket is odaadhatjuk a sógoréknak. Náluk most jön a tizedik (ok nem, a negyedik) gyerek, és még a születendő lányka előtti fiú is pelenkás, tehát ők még nem számolhatnak azzal, amivel én és Tinca, hogy életükben hány évet töltöttek pelenkavásárlással:) Én nagyon töredelmesen bevallom: BOLDOG VAGYOK, HOGY VÉGE A PELENKÁZÁSNAK! És kérlek Titeket, ne jegyezzétek meg, hogy mindjárt itt a tampon korszak, tudom:))))) Cuppp.)