2011. január 1., szombat

Popsitepsi

Végre kipróbálhattuk a popsitepsiket:) Íme:

Itt az új évtized

Remélem mindenkinek jól telt a szilveszter:) Mi kivártuk az éjfélt, pezsgős koccintás, gyerekek már aludtak. A tűzijátékok hangjára Gé felébredt, megnézte az összeset amit innen láttunk, aztán mentünk mind aludni.
Ma délben ugye lencse volt az ebéd. Gé megjegyezte, hogy "nem kérek több vizet inkább eszem egy kis SZERENCSÉT!" :DDD Úgy legyen Gabuskám, hozzon a lencse szerencsét:D

2010. december 31., péntek

BUÉK!

Nem cifrázom, de szívből kívánom: Minden családtagomnak, barátomnak, olvasómnak:
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! Olyat, amilyenre vágyik!

Mi itthon töltjük a lányokkal, kicsit átgondoljuk az óévet, tervezgetjük az újat, örülünk, hogy együtt vagyunk. Lencse kész van, ne ezen múljon;) Rend van, hogy ne építőkockákra lépjek az új év reggelén. Valahogy úgy érzem, ahogy ezt az évet zárjuk, úgy kezdődik az új. Vagy valami ilyesmi. Mindegy, most nem elmélkedem, iszom egy pezsit és nézem a Galla Mikit ha még mindig magyaráz:)

BUÉÉÉÉK!:)

2010. december 30., csütörtök

Lustulunk

Nagyon nem csinálunk semmit. És ez nagyon jól esik:) Igaz, fáraszt, nem viccelek, de amikor aktív vagyok, kevésbé fáradok, nem értem, de így van. Lányok játszanak az ajándékaikkal látástól-mikulásig. Mi pihenünk. Délután G. átment egy barátjához beszélgetni, én nekiálltam, hogy megcsináljam a beigért kókuszos golyó halom második kiadását, amikor rájöttem, hogy elfogyott hozzá a kakaópor. Ezzel a mai egyetlen aktivitásom is derékba tört. Még kiderülhet, hogy G. hoz kakaóport és még megcsinálom, nem tudom. Nyolcig van nyitva a bolt.

Tegnap a lányok Mamánál rontották a levegőt pár órát, mi kikapcsolódtunk. Kaptak pár ruhát, főleg harisnyát és szoknyát, mert mostanság lányosan akarnak öltözködni a legnagyobb hidegben is az oviban is és itthon is.

Férjuram tegnap megtette az év megjegyzését: -Nem értem, hogy a hajléktalanok miért mindig a FigyelőNet újságot akarják ránk sózni!?
És ezt komolyan mondta :) Felvilágosítottam, hogy az Fedél Nélkül, nincsenek leszerződve a FigyelőNettel.

2010. december 28., kedd

Próba

Talán az explorer megnyitja a blogom, mert a chromenál meghalt. Se írni, se belépni a sajátomba nem sikerült. Tegnap három bejegyzést írtam, szóval ha valakit érdekel, Gabusról is van kisvideo ááám, a kedvenc ovis versikével ;)))

2010. december 27., hétfő

Ma is tél volt



Ovis vers

Fésűs Éva: A sündisznócska




Tegnap korán esteledett ,

Sündisznócska ágyat vetett ,

Ágyat vetett az avarba ,

Kicsinyeit betakarta .



Fújhat a szél szakadatlan ,

Melenget a puha paplan .

Jó meleg a földi fészek ,

Aludjatok kis tüskések .

Nem tudom bepótolni








Sziasztok!

Tudom, évekkel vagyok elmaradva tőletek, de sajnos (nem sajnos) dolgozom, és hazaesvén nem állok már neki blogolni, szabadidőmben meg ha csak rá gondoltam, hogy mennyit kéne bepótolnom, elment a kedvem. Úgy döntöttem, nem pótolok, hanem bekapcsolódom, ahogy tudok.

GYÖNYÖRŰ KARÁCSONYUNK VOLT. Pár képet már felraktam a facebookra, de nem mindenki lát ott, úgyhogy rakok ide is. Ezen kívül Gabus ovis versét szeretném megosztani, mert ettől olvadok el mostanában.