2010. január 2., szombat

SIKERÜLT!





Boldog Új Évet mindenkinek:)
Képzeljétek, el se fogjátok hinni a pechszéria után: ELJUTOTTUNK A TROPICARIUMBA BOÉKKAL:) Mit szóltok? Talán tényleg a fogmizériával lezárult a rossz év? De jó is lenne!

Január elsején mentünk, öt autóval találkoztunk a Camponáig. Délelőtt mindenki aludt, vagy részeg volt, miénk volt a tér:) Meg a többi kisgyerekesé, aki ment halakat nézni. CSak ilyenek voltak a Camponában, de így tömeg sem volt, és láttunk is mindent:) Jó volt, Bo szó szerint rátapadt az üvegekre, alig bírtuk leválasztani róla, szerintem utánozta azt az akváriumtisztító harcsát, ismeritek:DDD

Megnéztünk mindent, a legvégére tették persze a bohóchalakat, annyira édesek voltak a kis Némók:) Engem az óriási, harminc kilós pontyok meg csukák leptek meg nagyon, G-t is. KisGé megunta egy idő után, de nem volt vele se gond, addig rohangált míg Bot leválasztottam a Bohóchalak üvegéről.

Hazafelé megkérdeztem: Bo, melyik halacska tetszett a legjobban?
Bo: A CÁÁÁPAAAA!

No comment:)) Csúcs videot is csináltam, átküldöm Giginek, és ő lebutítva felrakja majd:) A cápa , a legnagyobb persze úgy jött felém, jóóó lassan, és nyitogatva a száját, brutál fogaival, és kb. tíz centivel az orrom előtt lassan elfordult. Na az élmény volt, és a tudat, hogy VAN üveg köztünk:)

2009. december 31., csütörtök

Szilveszteri nyalánkságok

Halász Juditos mizéria után úgy döntöttünk, Bo nagy kedvenceit, a halakat fogjuk neki megmutatni. Reggel eldöntöttük, ma visszük el őket a Tropicariumba cápanézőbe. Csak nem hullik ennyi idő alatt hó, és nem fagy be a kocsi ajtaja és sikerül eljutnunk. Mostam az arcom, és mondtam nekik: "Lányok, megyünk megnézni a halacskákat a naagy akváriumban jóó?"
Ők kiabáltak, hogy jóó, hurrá, hurrááá!
És ABBAN A PILLANATBAN belenyilallt valami a fogamba. Azt hittem padlót fogok. Azonnal tudtam, hogy elszóltam magam ISMÉT. Nem részletezem, egy óra múlva a Király utcai nonstop fogászaton ültem magamban ordítva a fájdalomtól, és azonnal gyökérkezelték a fogam. Ennél szarabbul ritkán zárul az óév, úgyhogy nagy reménnyel tekintek 2010 elé:-) És megfogadom, pedig nem szoktam fogadkozni: Soha többet nem izzítom be a gyerkőcöket, majd HA odaérünk, meglátják..Bármit...:-)

BUÉK MINDENKINEK AKI OLVAS, teljesüljön minden kívánságotok, NE úgy, ahogy nekem ma:)

CUPPPPPPPPPPPPPPPP

ui: Férjuram nagyon a topon volt ma, utólag így is köszönöm a helytállását, gyors intézkedését és az üvöltő asszony beszállítását a városba.

2009. december 28., hétfő

Tali Lizuval és Gigivel :)

Külön bejegyzést érdemel Gigiék látogatása, mikor is összeeresztettük a három csajt. Visítoztak örömükben, aztán rohangáltak órákig, és néha összekaptak egy zacskónyi műanyag halon, főként annak krumplizzsákszerű tartóján :) Lizu táncolt, táncoltatta Gét, miközben Bo Halász Jutkát énekelt. Ez a video megvan ugyan, de két év lenne feltenni:( Pedig megérné:( Mindjárt rakok helyette pár képet!

Mi Gigivel egy napot együtt töltöttünk, plázáztunk a Mammutban, és leégettük magunkat a tetkósnál, de ezt majd Gigi talán megírja :)

Így telt a Karácsony

Szép volt, és nekem is hiányzik már most a készülődés. Nem részletezek, szép a fa, sok (rengeteg) volt az ajándék a lányoknak, azóta is ide-oda kapnak. Az egyiket (?) még ki se bontottuk, mert az egy komplett gyerekkonyha, gondoltuk jobb, ha kijátszák magukat azzal a halommal ami van, és majd később :) Édesek voltak, tátott szájjal nézték a csillagszórós fát. Gé kezéből ki se lehetett robbantani Malackát (nagy, plüss), és a fa zöldségeket is vele a hóna alatt szeletelte. Bo meg új babáját ringatta új bölcsőjében, aki mellé néha beengedte Gé Malackáját is. Közben férjuram a lányok távirányíthatós autójukkal játszott, míg én Barbiet öltöztettem az új ajándék ruháiba. Jól elvolt a család ;)
Apu hőős volt. Nálunk töltötte a Karácsonyt, és elviselte, hogy kísérleteztem a vacsorával. Elhatároztam, hogy francia hagymaleves lesz, aztán kacsa. Ebből a kacsát nagyjából el tudtam készíteni, de hagymalevest..életemben először..Direkt nekünk sütöttek aznap cipót Pátyon, G. ezért futott egy külön kört. Itt figyeltek a cipók, én meg remegve pontosan a recept szerint igyekeztem összehozni a levest. A receptben szerepelt két deci fehérbor is, amit én lelkiismeretesen belelöttyintettem. Aztán két perc múlva megkóstoltattam G.-vel, aki majdnem kiköpte, és megjegyezte, hogy ez tiszta bor, ergo ehetetlen. Apu is megkostolta, és ő azért csak kért belőle. Mert HŐS. Elkenődtem rendesen, már megint egy rossz recept a netről..Aztán lassan elpárolgott a bor belőle, és jééé, finom lett! És kétszer szedtek a pasik! Na ez, hepiend lett, bár őszintén, lehetett volna jobb is. A többi szuper lett:)

Ajándékosztás után alvás..És hajnali négykor KisGé szeme kipattant: "Hol van Malacka?"
Mondom neki: "Az ágyad mellett, leesett."
Felvette, lefeküdt, és fél hatig bábozott vele "Szereted Malackát!" felkiáltásokkal tarkítva, hogy senki más ne tudjon aludni :)

ui: régi, elveszett pici Malackát Szenteste reggelén megtaláltam Nagyi kertjében egy bokor alján, az elolvadt hó alól kandikált ki..Őt később kapta meg, azóta két Malackával rohangál.

ui2: Amióta Mamánál is voltunk, minimosógép üzemel, mindent, és mindenkit mosnak benne, és néha még a Duplos emberkéket is, akik amúgy a Duplos buszra várnak, csak közben elázott a ruhájuk.. (Bo fantáziája kimeríthetetlen)