2010. január 5., kedd

Megéreztük

Na, megjártuk a Szent János kórházat. Az a doki nézte meg Bot, aki anno engem műtött, és csak annyit mondott kb. négy másodperccel az orrbakukucska után, hogy nagyon jó a megérzésünk. :-( Utána röntgenre küldött, és kiderült, hogy a bal arcüregének a háromnegyedét elfoglalja a polip. Nem csoda, hogy nem kap levegőt. És ez akár évek óta tarthat nála. 20-án megműti szegénykémet, előtte még 15-én menni kell EKGra meg vérvételre. Szóval megvan a tettes. Úgy éreztem! Csak azért vagyok nagyon mérges, hogy ezt eddig a millió vizsgálat alatt miért nem vették észre? Mikor a helyi gyermekorvosunk fül-orr gégész szakorvos, és százszor kukucskált már bele az orrába? Mikor annyiszor mondtam neki, hogy nem kap levegőt, hiába csepegtetem az orrába azt a rohadt sok orrcseppet?? Nem nagy a mandulája?? Szerinte nem volt nagy. Igaz, az tuti nem nagy. De akkor ez a doki miért tudta ezt egy másodperc alatt megmondani? És a Heim Pálban a gégészfőorvos miért nem látta, mikor PONT EZZEL mentünk hozzá hónapokkal (fél évvel?) ezelőtt? Ez nem egy nap alatt lesz ekkora, akár egy éve is lehet már bent, és ott is van, azért nem beszél szépen ez a kislány:(
De ki gondol alapból polipra? Ki gondolja, hogy az én felnőttorvosomat kellett volna eleve keresni? Magamra is mérges vagyok, hogy nem ez jutott előszőr eszembe, de ha szakemberek legyintettek, akkor ki vagyok én, hogy felülbíráljak egy gégész főorvost? Nagyon kivagyok most. De a lényeg. Nem tart már sokáig szegény Bo orrdugulása, pár hét és kap levegőt újra. Drágám. Szó nélkül tűrte az ide-oda mászkálást, röntgennél mozdulatlanul tartotta a fejecskéjét. Most alszik. Cumi kiköpve, vele nem kap levegőt. Ha felkel, hozzuk haza Gét az oviból. Na ennyi mára.

6 megjegyzés:

  1. Márk se kapott levegőt kb 1 hónapig, de őt rendbe tette egy kis antibigyó. Fene se gondolná hogy ilyen problémája is lehet egy kisgyereknek. Szorítok hogy könnyen átessen a műtéten.

    VálaszTörlés
  2. Aranyos vagy Edina, köszi! Sajnos nálunk úgy látszik ez genetika:(

    VálaszTörlés
  3. Jaj, elhiszem, hogy mérges vagy, én is az lennék. Sajnos 90%-ban úgy van, ha valami bajod van, neked is utána kell nézni, olvasni, hogy segíteni tudj magadon. (Nálam is többször elöfordult már.)Szegény kis Bo... Nem jól van ez így, de az a lényeg, hogy most már tudjátok, mi a gond. Innen már csak fölfelé visz az út. Gondolunk Bo-ra, szorítunk neki!

    VálaszTörlés
  4. Cicamanó, köszönjük a drukkot, ránk fér! Holnap írok mélt:) Pusza!

    VálaszTörlés
  5. nem lesz semmi baj, ha kikapják a polipot annyira jól fogja magát érezni a kis szaros, hogy na!Erre kell gondolni.

    VálaszTörlés
  6. Szegény kicsi Bo... :( Gondolj arra, hogy időben, a legjobb helyre vitted, így felismerték - felismertetted - a problémát, így már elindultatok a gyógyuláshoz vezető úton.
    Nagyon szorítok, biztos nem lesz könnyű lelkileg Neked ez az időszak, de bízom benne, hogy hamar túl lesz rajta, és el lehet felejteni ezt a kálváriát.
    Számolj be mindenről, Veled vagyok én is most már. (Nem volt gépem, most pótolom az elmaradásaimat.)

    VálaszTörlés