2010. augusztus 16., hétfő

Balatonfenyves

Szép hétvégénk volt! Lányokat szétosztottuk a nekik megfelelő nagyszülőhöz (Gé Mamához, mert ajnározza és ott nincs lift, Bo Nagyapához és Marcsihoz, mert ott is ajnározzás, és ő már bátran liftezik). Így minden nagyszülő bátran leviheti őket fagyizni, nem kell kettő után rohangálni:) Lányok boldogok voltak, és mi is. Szombaton lementünk Fenyvesre egy napra napozni, fürdeni, sétálni és nem utolsósorban VEZETNI! Bizony, elképesztő sok év után újrakezdőnek számítok vezetésügyileg, de G. hihetetlen türelemmel segít, és egy hónap gyakorlás után már igen szépen megyek az M7-esen is, és Bpen is. Ez azt jelenti, hogy haladok a forgalommal, nem akadály a sebváltó, de: a visszapillantóban még csak a pályán tudom behatárolni, hogy milyen gyorsan jön a mögöttem lévő. A városban G. mondja, hogy most mehetsz. :( A másik, hogy nem tudok tájékozódni. Fogalmam sincs mikor melyik sáv lesz a jó, melyik fogy el stb. Ez sztem még egy pár hónap gyakorlás után fog menni. Talán. Mindegy, balesetmentes közlekedést magamnak:))) (Lányokat nem ültetem be még egy ideig, max ha Törökbálintig megyünk vásárolni, az már ok, és persze ott ül velem G. is)
Ennyit a vezetésről, a hétvégén volt időm gyakorolni, nagyon örülök neki.
Vasárnap pihentünk, ebben a párában éppen, hogy csak pihegtünk. Este mentünk a lányokért, és ma ismét kezdődik a hét.
Mama, kéérem a jóóó képeket, felraknék párat!!

Köszönöm Mama, Ajapa, Marcsi, Csaba, Panka a gyermekajnározós hétvégét!!!:DDDD

6 megjegyzés:

  1. :) Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek!
    Közben elkezdtem számolgatni, hogy hány éves az én jogsim... Kijött egy szám, de mondom az lehetetlen, felállok és inkább megnézbem. Basszus jól számoltam. 18 éves. :o De ebből kb. 8 évet vezettem rendszeresen. Gondosan ügyelve, hogy Bp-t elkerüljem. Sajnos nem mindig sikerült, de átvészeltem, igaz gyomorideggel... Imádok vezetni, csak oda ne kelljen menni.
    Kitartást Neked, ezek szerint a sikerélmény megvolt már, bátorság, és most már ne hagyd abba!

    VálaszTörlés
  2. Én is gratulálok, viszont Krisztinának üzenném, hogy lehet neki is elkezdeni a gyakorlást, tudok Bp-i úticélt, amit bármikor meglátogathat gyakorlás céljából! :)

    VálaszTörlés
  3. Tinca, Zsunak igaza van, ne add fel, szabadságot ad:) Budapestet én is még jó ideig kerülni fogom, ha már egyedül megyek máshol, akkor is. Az egy őrület sok átrohangáló gyalogossal. Volt egy, aki nem tudta mit csinál, és elém ugrott ki. Előlre is kéne egy T betű:DDDD

    VálaszTörlés
  4. :)))) T, mint Timi, igaz? :)
    Azt hiszem, lesz egy blogbejegyzésem a pesti vezetéseimről... :)

    Zsu, nagyon nem szívesen írok ilyet, de szinte kizárt, hogy ilyenre vállalkozzak, akkor már inkább a vonat. De tudom, hogy ha Neked lesz jogsid, akkor Te bátor leszel! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szívesen Timikém,máskor is,ha rá tudsz szedni.Persze ha elmúlik Gabus lift-fóbiája,számítok az unokacserére!
    Jó gyakorlást a kocsival,de nagyon vigyázz!
    Pusza
    Apu

    VálaszTörlés
  6. Gé még ma is sírógörcsöt kapott egy lifttől a fejlesztésen, úgyhogy várunk..A nyolcadikra felvinni meg igen súlyos:)

    Tinca, várom a bejegyzést:D

    VálaszTörlés