2010. szeptember 28., kedd

Ez a fránya genetika

KisGé ma aludt az oviban másodszor. Tegnap negyed órán át forgolódott, aztán kérte a cumit, amit az óvónénik simán elfelejtettek. Megkapta, azonnal elaludt. Ébredéskor picit nyűgös volt, de ez normális itthon is.
Ma már azonnal megkapta a cumiját, azonnal el is aludt, de sajnos két óra alvás után fel kellett kelnie, amit ő erősen nehezményezett, úgyhogy ma is volt egy kis hiszti. :) Nevettem, és mondtam az óvónéninek, hogy ez genetika, már az Édes Jó Anyukám is ilyen volt, én is, és lám lám, Gé örökölte. Jelszó: Ne ébresztd fel az alvó oroszlánt! Kár, hogy az oviban ezt a jelmondatot nem tudják betartani.:) Ma egy órával hamarabb megyünk aludni, át kell állítanom a kis belső óráját.

3 megjegyzés:

  1. Sok puszi a kis Gé-nek, hogy megszokott az uviba. Majd idővel az alvással is át fog állni.Ezért jó, hogy otthon is az ovodai alvási9 időpontot betartsátok. Bocsi az elírásért, nem uviba, hanem oviba, Még annyit, hogy az előzetesen vártnál hamarabb szokta meg a kicsi. Sok pusz dédiéktól

    VálaszTörlés
  2. Egyemmeg, Ti már itt tartotok? Milyen okos nagylányod van... Ugye nyugodtabb vagy kicsit?
    Mincsi mostanábam 8-kor már alszik, de így is nehezen ébred...:(

    VálaszTörlés
  3. Drága Pihéském mást is örökölhetett volna. Ez a "mormota gén" addig fog gondot okozni, amíg főnökké nem válik. Jó úton van..a családban már majdnem sikerült))))))))
    Mama

    VálaszTörlés