2010. szeptember 21., kedd

Ma picit más

Gé ma nem volt túl jó kedvében, de azért az oviban megmutatta, hogy ő már milyen ügyesen pisil kiswcbe, utána mondta, hogy "Mész dolgozni", adott egy puszit, aztán..nem engedte el a kezem..
Vali néni szedte le rólam, pityergett, de nem volt vészes, remélem ez is csak két percig tartott. Délután megtudom. Bo harisnyát kapott és farmerruhácskát, úgyhogy boldog volt. Mostanában szoknyában akar lenni, hiába magyarázom neki, hogy hideg van reggel az oviban is. Marad a harisnya, amit nem szeretek, mert viszket tőle a lábuk és a pisilésnél sem tudják szépen visszahúzni. Mindegy, meglátom délután hogy néz ki, és ahhoz igazodom a jövőben:)

GIGINEK KÖSZÖNÖM A CSODÁS ÁTLÁTSZÓ, TÜRKÍZ SZÉLŰ ESERNYŐT! (Azóta süt a nap, és engem ismerve rekordhosszúságú aszályos időszak következik Közép-Magyarország térségében:)))

ui: kettő mpig tartott a pityergés, nekem szólt csak. Megint minden a legnagyobb rendben volt, pisilt, evett, játszott, jó kislány volt:)

6 megjegyzés:

  1. Ha Lizzyre harisnyat adnek ugy izzadna, hogy atazna a ruhaja.... Nagyon edes lehet farmerruhaban...foto?
    Gabinak is lehet rosszabb napja, nyugi, mihelyt beert elszallt a rosszkedve!
    NAgyon szivesen az esernyot,de azt kell mondanom: soha tobbet:)))))))

    VálaszTörlés
  2. Ha hazaért, lefotózom Neked! Ernyőre meg úgy vigyázok, mintha Armani lenne (el tudom képzelni postázással annyiba is került)!

    VálaszTörlés
  3. Tim! Ha tortenik vmi az ernyovel ,nem gond, veszek masikat, nem tetel, de azt EEEN VISZEM HAZA novemberben:)

    VálaszTörlés
  4. Ezzel ebben a napsütésben?? Semmi nem történhet:D NEMADOMAZENYÉÉM!:)

    VálaszTörlés
  5. :))) Gratula az ernyőhöz! Nekem nincs, sőt gumicsizmám se, úgyhogy légyszi, csak arra felétek kérjed az esőt. :) Hétvégén lesz esély rá, úgy olvastam.
    Ovisokkal mizu?
    Harisnyától Mincsi is vakarózik, mert "böcket". (viszket+bök=böcket)És én is pont azért utálom, mert nem tudja rendesen felhúzni. Lehet, hogy őszre/télre egy leggings jobban beválik majd naci alá, nem?

    VálaszTörlés
  6. De, ha nem muszáj, nem harisnyázok, ne vakarózzanak fél napig. Olyan kemény itt a víz, szerintem az is rátesz,hiába öblítek meg amit csak kell.

    VálaszTörlés