2010. október 23., szombat

Mint akinek a fogát húzzák...

Nem jelentkeztem pár napig, mert a "keresztem" nem hagyott békén megint. Két napja (3) elkezdett fájni egy csapolt fogam, mondom magamban, biztos éjjel szorítottam és begyulladt az íny. Két napnyi öblögetés stb (és cataflam-zabálás) után elmentem kedvenc fodokinénimhez, aki megfogta, és elképedve látta, hogy ez bizony nagyon mozog! Én csak néztem rá, hogy ez mit jelent?? Azt, hogy menthetetlen. Kihúzta, ezzel mást nem lehet csinálni, mert már ment rá a gyulladás a csontra. Mitagadás, nagyon elkenődtem. Hidegzuhany volt, nekem még sosem húztak fogat. Féltem az egésztől. Fájni nem fájt, de sajgott és azóta is a cataflam tartja bennem a lelket. Pár hónap múlva lehet beültetni fogat, ha van elég csont persze. Ha nem, akkor csontosítás és utána. Egy halom pénz, nem tudom mi lesz. Elkeserítő az egész. Ha meg nem rak oda semmit, akkor a többi is leépül és húzhatja a szomszéd fogakat is sorban( Meglátjuk mi lesz

Azért jó hír is van ám: Bo elhagyta az éjszakai pelust, és ezzel egyidőben ..TRÁTÁÁÁÁ!! : A CUMIT IS!
Mert ő már nagylány, neki nem kell. És mindez úgy indult, hogy piri volt a rossz minőségű pelustól a popója, én meg úgy döntöttem, inkább alá teszek valamit, de nem kap pelust, hogy lemenjen a pirosság. Ezt el is magyaráztam neki, hogy ő már nagy, nem lesz pelus rajta, szóljon Apának, ha kell. Erre fel mondta, hogy a cumi se kell többé, ha már lúd legyen kövér alapon.
Na mondom, erre befizetek. De ő tényleg letette az asztalra. Kétszer-háromszor azért visszament, körbejárta, nézegette, és magát győzködte: nem kell már cumi, mert NAGY VAGYOK. Aztán nélküle aludt. Persze bepisilt, észre sem vette. Nem baj, köv. este újra megpróbáltuk, és jéé, csodák csodája: nem pisilt be, szólt, hogy kell neki:) És azóta se éjjel se nappal nem cumizik!!!!

NAGYLÁNYOM VAN!!!!

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük a jó és rossz híreket is. Jó, hogy kihúzták a fogaDAt, mert csak bajt csinált volna. A Bogika igazi nagylány most már és örülünk, hogy a cumit végleg elhagyta. Reméljük, hogy Gabus is jól van és szeret oviba járni. Hamarosan találkozun k és akkor résuezetesen beszélsz nekünk a munkádról is. Pussz dédiék.

    VálaszTörlés
  2. A fejfájás és a fogfájás nálam a legdurvább fájdalom a világon, inkább szülök még 3 gyereket érzéstelenítés nélkül. :D:D:D A múlt heti 3 napos migrén után már végképp így gondolom. :D

    VálaszTörlés