2009. október 21., szerda

Köszi

Giginek az új hátteret)))

10 megjegyzés:

 1. Méghogy nem a kék a kedvenc színed!!!!:p

  VálaszTörlés
 2. Hú, ez tényleg nagyon jól sikerült! ;) Jó voltál, Gigi. (Ez a csíkos-"stilizáltvirágos" nekem mindig bejön, öltözlödésben is ugyanúgy.)

  VálaszTörlés
 3. Lili! A hátteret nem én csináltam sajnos, csak megmutattam nővéremnek, hogy kell megváltoztatni és honnan szedjen le jó hátteret...
  ennyire nem vagyok kreatív!
  Lizzy-anyu

  VálaszTörlés
 4. Jaj Gigi, ahelyett, hogy csendben bezsebelted volna a bókokat :DDDDDD

  VálaszTörlés
 5. Helyesebítek....a háttereket ÉÉN csináltam.
  Gigi

  VálaszTörlés
 6. Teccik az új háttér nekem is,mindegy ki csinálta.Csak azzal a ferde reklámcsíkkal a bal felső sarokban,nem lehetne vmit csinálni?Kitakarja a szöveget.Az André tényleg jó.Lehet,hogy zenészcsaládból jött,talán a karmester fia?(Vásáry Zoltán,soxor látni a tv-ben).Dedek hogy vannak? Elég ocsmány idő volt tegnap,gondolom,nem voltatok kint.
  Apu

  VálaszTörlés
 7. Fú,itt az idővel is gond van.Kerek kilenc órával ír ki kevesebbet.Az előző megjegyzésemet nem 0:48 kor,hanem 9:48 kor írtam.Csodálkoztam is hogy Cicamanó milyen koránkelő.Szóval adjatok hozzá 9 órát.
  Apu

  VálaszTörlés
 8. A reklámcsíkos megjegyzéshez csatlakozom... Nem mertem megkritizálni, gondoltam, amit nem látok, azt legkésöbb másnap elolvasom, amikor lejjebb kerül a szöveg... :D

  VálaszTörlés
 9. Asszem keresek másik hátteret, ahol máshova kerül a reklám, mert így pont a lényeg olvashatatlan)) igazatok van())) Gigi, időt, hogy kell állítani??

  VálaszTörlés