2009. november 4., szerda

Barbie-láz

Eljött aminek el kellett jönnie. Bo megkapta élete első Barbie babáját Gigitől. (Aminek kibontását ugyan elkezdtük levideozni, de abba kellett hagyni, lévén, hogy tíz percig vágtam le a babát és tartozékait a dobozról, úgy odaerősítették).
Szóval bejön neki Barbie és kutyái. És Gének is bejön. Szépen testvériesen megosztoznak, Bo görkorizik Barbival, G meg a nagy és a két minikutyával hintásat játszik. Este szépen odatettük az asztalra a díszes társaságot, hogy reggel örüljenek a lányok.
Reggel felkelek, kijövök, Bo épp hiányolja a kutyusokat. Egy sincs az asztalon. Barbie sehol. Kutatok fél órát, nincs...HOVA A BÁNATBA TŰNTEK EZEK ÉJJEL??? G. tudtommal nem Barbiezik stikában, de ezek után kezdtem aggódni...
Mindegy, feladtam, és nekiálltam beágyazni, amikor is Bo párnája alól előkerült a két minikutya:))) Valamikor elvitte magával aludni őket:) Végig szorongatta az úton őket az oviig. Itthon meg a szekrényemben betakarva megleltem Barbiet is, ez is Bo műve volt, még emlékszem is, mikor nyitogatta a gardróbot tegnap. Megoldódott a rejtély, G. felmentve ;-)

2 megjegyzés:

  1. Édes Kicsi Bo!
    indulhat a Barbie-láz!
    testvéri szeretetet bemutatván KisGé lenyúlta a kutyákat, de nem lesz ez mindig így!És akkor lehet harcolni, kié legyen melyik Barbie, melyik topánka, és melyik ruha:)
    Jajj de vicces lesz, asszem rejtett és burkolt szándék lakozott Bo első Barbie-ja megvétele mögött...Lássuk a testvérharcot!

    VálaszTörlés
  2. Nehéz lesz kivitelezni, mert nem vesznek nagyon össze semmin:DD Ha durvulna a testvérharc Barbie kegyeiért, Gé is kap egyet, mert a visítást nem bírná a fülem :D Azt bírom Boban, hogy tényleg ő az okos nagytestvér, és érdekes, de ha Gé nagyon akar valamit, akkor odaadja neki. Mi lesz az a pont, amikor már nem?
    Ja igen, és mivel Bo oviba nem viheti Barbiet, itthon Gé jóól kibarbizza magát, délutánra már nem érdekes, így Bo ott találja az asztalon feldobott görkorcsolyákkal mikor hazaér))

    VálaszTörlés