2009. november 11., szerda

Homeo még egy hónapig

Bo az oviban amióta szedi a nux vomicát, mint aki ott sincs. Na ezt jól megmondtam. Szóval azóta veszik észre rajta, hogy nem igazán érdeklik a közös fogalkozások, valahol máshol van gondolatban. Felhívtam a dokinőt, és ő azt mondta, hogy ez a homeopátiában azt jelenti, hogy megtaláltuk a jó szert, és még egy hónapig adjam neki, el fog múlni a dolog. Nekem ez tök fura, de ha ez így működik, nem állok le a cél előtt. Ő azt mondta, hogy amit leírtam az jó hír, az lenne baj, ha semmi nem változott volna, és hogy lassan át fog váltani a dolog. Kérdés, meddig kell rá várni. Mindegy, az oviban szeretik, türelmesek, tudják, hogy mivel próbálkozunk, úgyhogy kap a szer még egy hónapot.

Jó hír, de félek, hogy elszólom magam: Kakiügy kezd megoldódni. Nem tartja vissza, csodák csodája, magától megy, elintézi, és szól büszkén. Tegnap nem voltam itthon, de állítólag berohant a szobájába, és ezt magyarázta az ajtó mögül saját magának: "Ha kakilsz, nem kell kúp!"
Aztán berobogott a wcre és ...Szóval értitek:) Rábeszélte magát:)) De szigorúan zárt ajtók mögött végzi, az oviban meg folyamatosan próbálkozik, ott is nagyon elégedettek vele.  Ennyit erről, remélem az aszalt szilva ezek után is hat, bár azt hiszem ehhez az ő kis agyában is össze kellett, hogy álljon a kép.
Nincs több visítás, popsiösszeszorítás, bár így maradna!!

Apropó vakcinaügy: nagynehezen eldöntöttem: oltatom magam, hogy ne dőljek ki, ha jön a baj. Kaptam vényt, de egy r..gyógyszertárban sincs vakcina (ötből), csak hosszúú várólista. És fogalmuk nincs, mikor kapnak új adagot. És itt ijesztgetik a népet, hogy olyan kevesen oltódunk, hogy baj lesz. Naná, ha nincs mivel!!! Imádom, amikor a kormány kézbe veszi az oltóanyagkiszállítást! Inkább ne..

2 megjegyzés:

  1. Igen, tényleg várjatok, nekem is volt egy hosszú homeopátiás idöszakom, igazolom, a kezdetekben lehet gubanc, de érdemes kivárni, mert ha hat, megéri.

    VálaszTörlés
  2. Igazad van, várunk is. Egy gond úgy néz ki megoldódott, várom, hátha a többi is:)

    VálaszTörlés