2009. november 30., hétfő

Oviváltás (?)

Nem mertem leírni eddig, de talán már megpróbálhatom elszólás nélkül. Bo másik oviba megy, több okból is. Egyéni fejlesztés kell neki, mert le van maradva a korosztályához képest, beszédben és beszédértésben. Ez nagyon fontos most, viszont az ovi drága volt, és emellé még plusz fejlesztés megfizethetetlen. Épp, mikor ezen agyaltunk G-vel, jött az ötlet a szomszédból: Nézzétek meg itt egy utcával feljebb nyílt egy családi ovi.
Megnéztük, csak bekukkantottunk. Megérte:) Montessori rendszerű ovi, nagyon barátságos, napos, tágas, szép helyen, és ÖT PERCRE TŐLÜNK! Napi elszámolás van, nem kell kifizetni egy havi díjat ha Bo három hétig beteg. Ez óriási előny, és még sorolhatnám. Bo benézett, és alig akart hazajönni. Úgy néz ki nem lesz gond neki a változtatás. Holnaptól szoktatás van tíz napig, délelőttre megy, és Gé is mehet vele, extra tesókedvezménnyel. Rugalmasak, ha mennem kell valahova, Gét vihetem hozzájuk bármikor, nem muszáj folytonosra beiratni. G. meg nyugodtan dolgozhat a méhekkel délután, nem kell fél ötre mennie Boért Keszire. A másik oviban nagyon rendesen fogadták a hírt, le a kalappal, mindent megértettek. Ez az egyik jóó hír:DD

2 megjegyzés:

  1. (Mindig összeugrik a gyomrom, ha azt a szót olvasom, hogy OVI. Nekünk még van idő, de félek, mert tudom, hogy milyen rosszul fogom megélni.)
    Szomszédban családi ovi? De jó! És hány gyerkőc jár oda? Gondolom változó, de úgy nagyjából...
    Nagyon jól hangzik, én is legszívesebben ilyen helyre adnám Mincsikét. Mennyibe kerül naponta ? Van itt a közelben is egy hasonló, lehet, hogy tájékozódom én is majd, ha aktuális lesz.
    Gondolok Rátok, és várom a beszámolókat, esetleg képeket - ha lehet olyat.

    VálaszTörlés
  2. Ne aggódj Tinca, nem mindenkinél mizéria az ovi:) Itt ahogy elnéztem max tizen vannak, bár azért többnek tűnik, mert mozognak...:DD Nézz rá, ha van időd a honlapjukra, ott minden adatot megtalálsz: www.menoovi.hu

    VálaszTörlés