2009. december 5., szombat

Bo fejlődik:)

Tegnap megismerkedtünk Bo leendő fejlesztő helyével, egy Mikulás ünnepség keretein belül. Vagy húsz gyerek szülőkkel, volt ott káosz rendesen. Szépen felöltöztettem Bot, kár volt. Azzal fogadtak, hogy bugyira, trikóra vetkőzzön, mert hatalmas festőtermet rendeztek be. Óriási vászon kifeszítve a padlón, és a gyerekek nyakig a festékekben pancsolva alkottak. Bo persze azonnal robogott festeni, az egész talpa barna lett, imádta. Én csak a fejemet fogtam. Aztán tánc, zene volt, édesek voltak. Végül kint a teraszon ott várta őket a kiscipőikben a mikicsomag. Cipőik innentől kezdve nem érdekelték őket, csak a csoki:)

Itthon fürdetéssel indítottunk. Bo már kint volt, játszott, Gét épp szedtem volna ki, de kiabált, hogy ő bizony nem jön. Bo benyitott, Gé épp kiabált, erre erőteljes hangon rászól: "Gabika, nem vitatkozom!!"

ÖÖÖÖ..kitől is tanulta? ;))

2 megjegyzés:

  1. :DDDDD Mint egy felnőtt. :)
    Csak tátom a számat, hogy miket mesélsz. Szuper lehetett a mikiünnepség, még akkor is, ha nem erre számítottatok. Videó? Kép???

    VálaszTörlés
  2. Mitagadás, ez a beszólás tőlem ered, erről legalább tudok is:) Az "álljon meg a menet" viszont valószínűleg az óvónéni szava járása:) Keresek képet az ünnepségről, de nem bizti, hogy jók lesznek, G. fotózott a telcsijével jó messziről. Meglesem őket))

    VálaszTörlés