2010. január 26., kedd

Alakulunk

Lányok! Köszönjük a sok ránkgondolást (ilyen szó tudom nincs is:)! Örülök nagyon, hogy túl vagyunk rajta, és arra gondolok, de jó, hogy nem valami komolyabb dologgal kellett Bot bevinnünk. Dehát az első műtét akkor is az első, ha szimpla mandulaműtét. Mert az a gyerek az ÉÉÉÉÉN gyerekem:) És akárki akármit is mond, kétféle gyerek létezik, az én gyerekem, és a másé :) Még akkor is, ha a másé néha már majdnem az én gyerekem úgy szeretem. De azt hiszem ez természetes. Ha nem, lehet kövezni:) Szóval az ÉÉÉN GYEREKEMnek vették ki a manduláját, tehát ez volt a legnagyobb dolog akkor ott a világon.
Amúgy őt nagyon nem viselhette meg a dolog, mert akkor nem akarna rá gondolni se. Ehhez képest két napja esténként eljátsza, hogy beteg, be kell menni vele a kisszobába, ott lefekszik, majd kéri a játék orvosi táskából a hányóstálat, mert hánynia kell. Aztán hány, majd ledől, és kéri az infúziót. Mikor az lecsöpög felkel, és fúúú, meggyógyult! Ezt játszuk két napja:) Gé meg nem érti, hogy mit csinál a tállal, ő is odateszi, és rákiabál, hogy ÁÁÁÁÁ!!:DDDDDD

Ma voltunk fejlesztő foglalkozáson, egyénin. Csak vele foglalkozott egy kedves hölgy, Andrea. Volt ott trambulin, nagylabda, mindenféle tölcsér, ezeket kipróbálta mind. Aztán jöttek a gyakorlatok az egyes szám első személyre, mert azzal baja van Bonak. A végére egész szépen mondta már a kérdésre: Ki fújja a buborékot most? Bo: Bo...öö..ÉÉÉN! Aztán az eleje elmaradt:) Most itthon kipróbáltam: ki rajzol hajat a babának?
ÉÉÉN, és ütögeti a mellkasát, ahogy látta:)
Andrea szerint nem lesz semmi gond vele, nagyon értelmes gyerek, minden benne van, és szépen ki is fogjuk belőle hozni:)
Négyféle színű golyót kapott, és mindegyiket egy másmilyen színű pohár alá raktak. Aztán kérdezte Andrea, hol van a sárga. Bo monda, a kék alatt. És tényleg. Mindegyik stimmelt. Memóriája remek. Még hatszor eljátszották, kezdett lankadni a figyelme. Egyre nem emlékezett már. Megpróbálta elterelni Andrea figyelmét, hogy jéé, ott vannak az emberkék, stb. Erre mondta Andrea, hogy ez jó pont, ha nem megy valami, próbálja kihúzni magát. Persze nem hagyta magát A. , de nem nagyon zaklatta fel Bot, hogy nem találta el az utolsó körben a zöldet:) Na ez volt ma. Alig akart eljönni. Holnap csoportos lesz, az első ilyen, kiváncsi vagyok:)

Jó éjt Mindenkinek)

2 megjegyzés:

  1. nem kommentelek, mert naponta beszélünk, de idebiggyesztek vmit, ne nézzen ki úgy,mintha nem olvasnálak!
    Jelezz, ha hazaértetek a csoportosról.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök a jobb híreknek!
    Bo akkor már teljesen jól van? Szerdán már fejlesztő foglalkozáson volt, amikor pénteken műtötték? Nem semmi stramm csaj! Nem semmi okos stramm csaj - így jobb. Ja és szép! :)
    Puszi
    PS. Na és G? Ő jól van már?

    VálaszTörlés