2010. április 26., hétfő

Gabus szülinapi bulija, avagy egy szép öngól..:)












Gabust tegnap nagyszülei és mi köszöntöttük, amit már mind nagyon vártunk. Kész lett a G. által összerakott (és milyen jól összerakott) hintaállvány, amire míg Gé aludt, felpakoltuk a két hintát, és beállítottuk a magasságot. Apu direkt hosszú zsinórt vett hozzá, hogy egyedül bele tudjanak ülni, ne kelljen ott állni mellettük. Gé felkelt, tortázás, ajándékok átadása, és irány az udvar! Örült nagyon! Bo is! Pici vita is volt, hogy ki üljön a kisgyerekesebb hintába. Megoldottuk. Fel tudtak ülni, de itt jött a gubanc. Lökni nem tudják magukat. Tegnap még volt egy halom rokon, aki boldogan lökte őket, de mára egyedül maradtam, így szép színt kapott az arcom miközben őnagyságossságát hintáztattam. Na ez az öngól:) Lányok, fiúk,, tapasztaltak: mennyi idő alatt tanulták meg a gyerkőcök hajtani magukat??????
A remény hal meg utoljára jeligére várom a válaszokat:)

9 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is Gabusnak!
    Teljesen megértelek! Tegnap megkérdezték, hogy mióta járok szoliba?! Az arcom és a karom jó színben van már! :)
    Szerintem, ha hagyod, hogy 1000-el próbálkozzanak, akkor talán este 9-re ki is fáradnak ;)
    Milu még nem tudja lökni magát és megtanulni sem hajlandó, csak kiabál, hogy: magaszra anyám! :) Nem Mászikát, Milukát lökjed! :)
    Kitartás!
    Szilvi

    VálaszTörlés
  2. :))))))))))) A Magaszra szöveg nagyon jóó, kb. ezt hallom én is naponta százszor, és persze hozzáteszi, hogy "utoljára!":))

    VálaszTörlés
  3. Nekünk ugyan nincs kert, de ajtókeret igen, amin lóg egy hinta...vagyis lógott, mert ugyan ráülni rá tud, de a lökés szintén nem megy, tanulni szintén nem hajlandó, szóval inkább eldugtam, mert ő is egész nap löketné magát.Ja és a ráadás nálunk, hogy a kutya rohan a libegő lábikák után és nyalogatja, amitől a csaj meg sikítva röyög...

    VálaszTörlés
  4. :DDDDDDDDDDDD Azt hiszem én is elraktam volna azt a hintát Zsu!:))) (de azért egy ilyen lábcsikizős video után:))

    VálaszTörlés
  5. Ha adódik türelmem valamikor, meglesz az is :)

    VálaszTörlés
  6. A.Dumas küldi "A remény hal meg utoljára" jeligére a Gróf Monte Christo c. regényének utolsó mondatát: VÁRNI ÉS REMÉLNI! Magam csak annyit tennék hozzá: ...és közben szépen lesülni!
    Nagyapa

    VálaszTörlés
  7. :DDDDD azt hiszem meglesz Nagyapa :)

    VálaszTörlés
  8. :))) A képek szenzációsak, a hozzászólásokon pedig olyan jót mulattam, hogy megérte bekukkantani. :)
    Emlegetni foglak szerintem hamarosan, mert mi is hintát állítunk.
    Nagyon tuti a hintaágy is. Szeretik a lányok? Szerinted érdemes beruházni? Meddig tudják kb. használni?
    Puszi, megyek olvasok tovább!

    VálaszTörlés
  9. ÓÓ imádják a hintaágyat, még Bo is simán elolvasgat benne, és pont kényelmesen leér a lábuk, szerintem nagyon megéri! Van teteje is, majd felhozom a garázsból, szuper dolog)) A hintaállításnál készülj fel lelkileg, hogy lökheted egy ideig, és kend be magad húszassal))))

    VálaszTörlés