2010. augusztus 10., kedd

Tényleg egyformák?


Gét már egy ideje viszem az oviudvarra, hogy szokja a dolgot, és ne legyen mélyvíz neki a szeptemberi ovikezdés. Várja is már nagyon, és már szemtelenkedni is tud..Kb. öt alkalommal ezelőtt még rajtam csimpaszkodva volt hajlandó bemenni az udvarra, aztán a következő alkalommal kézenfogva. Lassan 1-2 méterre eltávolodott majd visszarohant biztos ami biztos alapon. Mára odáig fajult a helyzet, hogy míg Bo boldogan forgózott, rugóshintázott, csúszdázott a többiekkel, addig Gé egy, az oviudvar eldugott szegletében található brancshoz csapódott, és elmélyülten matatott valamit. Egy ideig néztem, aztán mondom, megnézem már, mi köti úgy le, hiszen eddig inkább magában játszott. Odamegyek, látom ám, hogy ásnak, pakolnak ott nagyon, és persze PANCSOLNAK. Valamelyik kölök talált egy vödröt, amiben a felújítási munkák után megállt egy kis víz, meg volt benne talán pár tégla. A munkások otthagyták, és az én kislányom azonnal megtalálta. Nyakig vizes volt minden kölök, így Gé eltávolítása után (beköptem) jelentettem az esetet az óvónéniknek, akik szétcsaptak közöttük.
Egy szó mint száz, két lánnyal járok az oviudvarra egy ideje. Ma az egyik fiú megkérdezte, hogy "És melyikük született hamarabb?"
Hmm...Számomra elég egyértelműnek látszik, de ez már nem az első alkalom, hogy ikreknek nézik őket. Dehát nem ugyanolyanok! Már Gigi is megjegyezte, mások is, és én még mindig két tök más gyereket látok. Anyai vakság???

5 megjegyzés:

  1. :))) Igen, hasonlítanak! És Gigire is és a férjedre is. (Ezek szerint Gigi hasonlít a férjedre is???) Na jó, befejezem. Lássuk be - nem a legilletékesebb válaszolt elsőre a kérdésedre.
    A lányok gyönyörűek egyébként ezen a képen is!
    És most nézem, hogy bár ott vagy a bloglistámban, egy csomó bejegyzésedet nem olvastam még, úgyhogy most rajta. :)

    VálaszTörlés
  2. igen, egyformak,foleg ezen a kepen.

    A hajuk csodaszep hosszu, es Gabus most megnyult, szoval foleg hatulrol abszolut ikreid vannak.
    En nem hasonlitok a sogoromra szerintem, es a lanyokra sem hinnem, baaaaar Boginak van par kepe, amin a kis enemre (es Timi kis enjere is) hasonlit...ami fura, mert pl mi Timivel nem hasonlitottunk kiskorunkban (sem)...fura ez a genetika.
    De a lenyeg,hogy csodaszepsegesek mind a harman...ja, csak 2 van? sosem tudom...:)))))

    VálaszTörlés
  3. Aranyosak vagytok, tényleg nagyon szépek. (irul-pirul de büszke) Nagyon furcsán oldja meg Bo, hogy mindenki szeresse (Mincsi már tudja a titkot:)) : elérte, hogy mindenkire hasonlítson!! :D

    VálaszTörlés
  4. Látom,Ti is felfedeztétek a folyamat kezdetét,már ami a hasonlóságot illeti.Mostanában Gabi nagyot nőtt és ha ez így folytatódik,egyhamar utoléri Bogi.Akkor lesz csak igazán gondban mindenki,hogy melyik kicsoda,meglátjátok!
    Nagyapa

    VálaszTörlés
  5. Ezt a bejegyzést vmiért nem láttam még...
    És jesszus, tényleg tökegyformák :):)
    És igen, csodaszépek és édesek is!! Drukkolunk az ovikezdéshez! :)

    VálaszTörlés