2010. szeptember 13., hétfő

Első nap az óvodában, avagy AnyaPara

Köszönöm a sok drukkot mára, meg is lett a hatása!:) Háromnegyed kilencre értünk az oviba, ahol is közölték velünk, hogy túl korán jöttünk, várjunk kilencig míg a már nem szoktatósok megreggeliznek. Ez nagyon durván rosszul esett, azt vártam, hogy kijön az egyik óvónéni, megörül Gének, és kézen fogva bekíséri (miközben persze Gé ordít, mert ez várható volt). Ehelyett az öltözőben ültünk vagy húsz percet, mikor jött a másik óvónéni, és ő leválasztotta rólam Gét. Csak akkor kezdett ordítani, mikor vittük be a csoportszobába, addig elvolt mellettem. Reggelit nem kapott, amit ugyancsak nem értek, még jó, hogy kakaót adtam neki reggel. Szóval már tudom, hogy a beszoktatós nem mehet kilenc előtt, hanem pont kilencre, és nem kap reggelit. Majdnem bőgve jöttem haza, hogy egészen másképp kezdődött a nap, mint vártam. Itthon Anyu megnyugtatott, hogy ne húzzam magam már most, nem tesz jót senkinek. Nagy nehezen eltelt a két óra, amit fél szemmel a telefonon töltöttem. 11 előtt két perccel bementem. Látom ám, kint vannak a kisudvaron, és jéé, Gé nem bőg. Nem is piros a szeme. Nanáá, elfelejtettem, hogy a kisudvaron van egy óriási trambulin, Gé nagy kedvence! Egy szó mint száz, odajött, puszi, de visszahívták almát enni, úgyhogy VISSZAMENT A TEREMBE! Igaz, csekkolt, hogy most már megvárom-e, de mivel látott, nem volt gond. Többet nem nézett hátra tíz percig. Aztán simán hazajött, jókedvűen, hogy holnap is megy ugrálni:) Állítólag negyed óra sírás után nyugodott meg, de utána kutya baja nem volt, játszott végig mindenfélét, és főleg trambulinozott:)

Hazafelé még megállt az udvar kerítésénél nézni a nagyokat:) Nem úgy tűnt, mint akit trama ért odabent. Most megyek Boért, aztán jövök)

HURRÁÁÁ, EZ IS MEGVOLT!!!!!!!!!!!!!!!

7 megjegyzés:

  1. Jaaaj, dejóóóó :):)
    Egyébként tudom milyen az órát lesve várni, hogy indulhass végre érte...:)
    Egyébként tényleg hülyeség hogy nem kapnak reggelit, nálunk csomó gyerek van, akit azzal a legkönnyebb becsalogatni reggel, ha picit húzódozna.
    De sokáig már nem kell nélkülöznötök az ovis reggelit ha így haladtok :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyesek voltatok!!! Izgultam Értetek, puszi!!!! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  3. Megy ez nektek, kár volt parázni. :)

    VálaszTörlés
  4. Ilyenkor szokták mondani, hogy várjuk ki a végét:D Az első nap miatt tényleg kár volt, de úgy döntöttem mostantól meg csakazért sem fogok, mert képes játszani a többiekkel. Következő lépés a gyerekwc-ügy megoldása, erre nagyon kiváncsi leszek, hogy csinálják, de óvónéni dolga:) Talán ha a többi, akiket már megszokott megy, ő se fog félni többet és megy utánuk. Hurrá hurrá, még mindig a sikerélmény hatása alatt vagyok:DDD KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT LÁNYOK!!!

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! Izgultam ám én is, csak még magunkért is, így egy darabig én még nem vagyok beszámítható.
    Nagyon örülök, hogy végül minden jól alakult, és ami a legfontosabb: Holnap is akar menni!
    Megmondom őszintén, hogy én ott tartok, hogy jobban örülnék neki, ha reggel sírna picit, de utána játszana a többiekkel, mint így. Nem sír, viszont terelni kell. Csak akkor játszik, ha az óvónéni odahúzza valahova.
    Nagyon okos és ügyes nagylányod van! Úgy örülök, hogy Nálatok is kipipálva az első nap, és minden rendben! Írj holnap is!
    Puszi

    VálaszTörlés
  6. Írok Tinca, de Te is, hogy mi van Mincsivel! Nagyon megértelek, az ember lelke kikészül ha szomorú a gyerek. Azt kívánom, hogy minden beszoktatós Mami írja azt pár hét múlva, hogy húú, ezt megcsináltuk!:) Írj Te is ok, hogy tudjuk hogy alakultok. Puszillak, és erősítsd meg magad, ne vedd annyira a lelkedre. Mincsinek nem fog kelleni egy hónap, hogy megszokja.

    VálaszTörlés
  7. Én is aggódtam,hogy mi lesz az első napon és meg is értelek Timi,hogy paráztál,de hát a kis Blaha Lujza nem parázott és kibírt két órát nélküled.Remélem ez ezután is így marad majd.Puszilom azt a kis Lúdmillát és a nagy ovis nővérét is!
    Apu

    VálaszTörlés