2010. szeptember 21., kedd

Fogmizéria - mikor lesz vége??

Tudjátok, nyilallgat a fogam. Legalábbis eddig azt hittem. Dokinéni ugyan nem rendelt, de látatlanba kért egy röntgent az arcüregemről is na meg a panorámát, mert szerinte arcüreggyulladás. Közben a neten van egy fogorvostudakozó, mindenféle kérdést fel lehet tenni extra okos díjazott mittudoménmilyen fogorvosoknak, gondoltam, megpróbálom, több "szem" többet lát. Mit válaszolt? (10 perc alatt jött a válasz) Hogy valószínűleg arcüreggyulladás és húzzak röntgenre. .. Utánaolvastam. Pont ahol fáj, ott a gyökércsúcs tudja nyomni az arcüreget. Megoldás: foghúzás, csakis. Dalacin nem fog hatni, mert vegyesbacis a dolog. Nem is hat..

Most kérek időpontot a dokinőtől, viszek röntgent, és reménykedek, hogy nem húznak fogat:(

7 megjegyzés:

  1. jajjjj, sajnalom,,,hogy Neked TELLEg mindig van valami a fogaddal:(((

    VálaszTörlés
  2. közben dokinőmmel beszéltem, kizártnak tartja, hogy köze legyen a fogamhoz, szerinte (is) "sima" arcüreggyuszi, ami rásugárzik a fogra. Holnap megyek a gégészhez a JÁnosba röntgenért, oszt meglátjuk.

    VálaszTörlés
  3. Szegényem, micsoda tortúra... Kitalálhatott volna a sors valami kellemesebb figyelemelterelőt is oviról... Szorítok, hogy holnap megmondják a tutit, és túl legyél már rajta!

    VálaszTörlés
  4. mai gégészeti hír: van egy jó és egy rossz. Jó: fogaimmal semmi gond úgy néz ki, de majd a ct megmutatja
    Rossz: orromba kukucskálva ismét mélytengeri szörnyet talált a doki, de most lehet, hogy már kétoldali. Magyarul azoknak, akik nem követik évek óta a nyavajáimat: kiújult a három éve kikapott orrmelléküregi polipom.
    SZERINTETEK? A doki a ct időpont után két nappal elmegy két hétre, ergo egy hónapig most semmi nem fog történni. Remek!

    VálaszTörlés
  5. Jaj, miért történik mindig valami rossz? :(:(:( Úúúgy sajnálom. Ez rosszabb vagy jobb, mint egy foghúzás? Illetve jobb nem lehet, csak kevésbé roszabb maximum. :((((

    VálaszTörlés
  6. Évi, mivel altatásban csinálják, csak jobb lehet, de utána egy napig elég randa kötés van az ember orrán. Túl lehet élni, múltkor legalábbis nem fájt. A fogas dolgoktól már herótom van, ha jól belegondolok, a foghúzást jobban utálnám. Ezt meg ha kikapják, és utána rendszeresen fújok bele orrsprayt, nem újul ki többet, csak eddig nem kaptam, hátha magától nem jön vissza és akkor minek. Hát visszajött, de többet nem hagyom!:)

    VálaszTörlés
  7. Timikém! Köszönjüka híreket, most érkeztünk Fenyvesről. Nagyon jó volt minden! A kislányok felől most már teljesen megnyugodtunk, a kicsi is beleszokik. A fogad miatt sajnálunk, együttérzünk veled. Iluskám azt mondja, hogy jól döntöttél, tényyleg a polip "VISSZATÉRŐ". Törődni kell vele, a foghúzás az utolsó megoldás. MOst már itthon maradunk és naponta várjuk a híreket, ha vannak és ha ráérsz küldeni. Csók dédiéktől

    VálaszTörlés