2010. szeptember 19., vasárnap

Tegnap Ázsiában voltunk

Tegnap eldöntöttük, hogy visszaviszünk két pizsit az Ázsia Centerbe, mert rövid ujjút hoztunk el hosszú ujjú helyett. Nagyimék ebéddel vártak, úgy döntöttünk, előtte fél óra alatt lezavarjuk az ázsiai látogatást. Két dolog miatt nem jött be.

1. Gyerekek extra rohangálósak lettek a reggeli kakaótól vagy nem tudom mitől. Bo: jujjjjj, menjünk liftteeel!
Gé: NEEEEEEEEEE!!! (RETTEG a lifttől mint tudjuk)

Így egy idő után kettévált a család, én lifteztem fel Boval, G. meg kisGével lépcsőzött. Úgy emlékeztünk ugyanis, hogy fent van az emeleten a bolt ahol a pizsiket vettük. Végigrángattam Bot az emeleten, közben telefonon tartottam a kapcsolatot Apával, hogy ők hol nem találják a boltot. Mert az mint olyan eltűnt. Kétszer jártuk végig (magunk után vonszolva rohangálni vágyó csemetéinket) a Centert, sehol semmi. Aztán eszembe jutott egy hely, és jééé, az orrunk előtt volt a bolt, csak irtó pici. Nagy nehezen (nem a tulaj volt bent) kicseréltük a cuccot, és már csak egy gumicsizmit akartam magamnak.. Esélyt nem sokat láttam rá, mert a lányok nem akarták a kezünket fogni, stb. Erre G. megkért, hogy mindkettőre vigyázzak, wc-re akar menni. Na mondom, szép, táska, három kabát, pizsiszacskó, két rángatós gyerek. Ha ezt megúszom elveszett kölök nélkül, király vagyok. Szerencsére épp ott volt egy nagy pad, mögötte szökőkút. Letelepedtek, mert az izgi. Megnyugodtam. Még mindig jobb egy elmerült gyerek mint egy eltűnt. Megjött G., átadtam neki a két vizet bámuló lányt, és a két lépésre lévő gumicsizmák közül kiválasztottam egy egész szépet. Ripszropsz felpróbáltam, fél szemmel a családon, jó, szuper, fizetnék..A tulaj áruért ment...Rátukmáltam az őrző srácra a pénzt, elvittem akkor is a csizmit, és húztunk kifelé. Többet nem viszem őket áruházba, legalábbis olyanba, ahol nincs autós bevásárlókocsi:)

Nagyikáéknak külön megköszönöm a vendéglátást, a fini ebédet, és a tonnányi almáspitét, amiért még ma is közelharc folyik ;)

5 megjegyzés:

  1. Timikém! Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen viszontagságos volt a kínai bevásárlóközpont.A Ludmilláknak úgy látszik újdonság volt és a szokott otthoni szabadságot ott is ki akarták használni. ILYEN körülmények között tényleg nehéz vásárolni. Egyébként örültünk, hogy itt voltatok, este még sokat beszéltünk a két kis Blaha Lujzáról. A süteményről annyit, hogy tálra kell tenni, így egy hétig is eláll, a dobozban megpenészedhet. (Erre persze nincs soki esély!) SOK PUSZI: DÉdimama és dédipapa.

    VálaszTörlés
  2. :)
    Na vajon miert nem megyek gyakrabban vasarolni a varosba Micivel?
    Gyuri szerint a gyerek ugyis egy angyal, vihetem barhova...de ez tudjuk, hogy nem igy mukodik....szoval fejet hajtok, tok jok voltatok!Karacsonyra kaptok egy walkie-talkie-t Gaborral:)Muti a csizmit!!!

    VálaszTörlés
  3. Hasonló szitu volt nálunk is szombaton. 2 örökmozgóval bementünk egy bababoltba gyerekülést venni. Szerintem többet nem engednek be.
    Edina

    VálaszTörlés
  4. :-)))) Edina,szerintem Te sem akarsz megegy ilyen utra vallalkozni, ha beengednek sem:-)))

    VálaszTörlés
  5. Ez már csak a játékboltban tetőződik, amikor MINDENT levesznek a polcról.

    VálaszTörlés