2010. október 24., vasárnap

Felejthető hétvége

Nem tudom ki hogy van vele, de én a foghúzás óta az órát lesem, mikor telik le a hat óra a következő cataflamig. Fáj, sajog, fáj. Persze felhívtam dokinénit, de azt mondta, sajnos belefér egy kis fájdalom. De ez nem kicsi:( Csak nem bírtam ki, ma elmentem hozzá, nézzen már rá. Azt mondta, két hetes sebek ilyen szépek, mint az én kétnaposom, és nem ad antibiot csakazértse! Ok, nem így mondta, de a lényeg, hogy ha szájzáram lenne, lázam lenne, nem tudnék nyelni és dagadt lenne a képem, akkor kapnék, de én ritka szépen gyógyulok. Kérdem én, akkor miért vagyok olyan mint egy zombi, lelassulva, fejfájósan, gyengén? Kiderült, hogy a cataflamot nem éhgyomorra kéne ennem, mert akkor nem szívódik fel rendesen, ellenben a mellékhatásai azért kijöhetnek. Azt mondta egyek rendesen, igyak kávét, mert a koffeinmegvonás nem megoldás csak azért, mert én tejjel szoktam inni, és most azt tilos. Tejpor engedélyezett. Hazajöttem, némiképp megnyugodva, bezabáltam, ittam egy kávét, bekaptam a soros bogyót és jé, jobban lettem! Most estére persze megint hasogat, kipróbálom az algopyrint. Meddig tart ez még? öt óra ok, és megint kell gyógyszer:( Holnap munka, de előtte két gyereket kéne oviba indítani, ami önmagában egy küzdelem. Éjjel és reggel fáj a legjobban, nem sokat fogok aludni. Hajat kéne mosni, mert így nem lehet emberek közé menni, de előre nem tudok hajolni, mert lüktet a fogam ..helye..Utálom ezt az egész XXI. századot!

Bon nevettünk ma. Nagy volt a csönd, G. benézett a gyerekszobába. Bot látta, takaró a kezében egészen az orráig húzva és fekszik. Aztán meghallotta a cuppogást. ZUGCUMIZÓÓ!
Aztán bementem én is, nevetve kérdeztem, hát az meg mi a szájában. Cumi???
-Igen, mert én még kicsi vagyok!
Ilyenkor bezzeg kicsi. Egy szó mint száz, rövid visszaesés tapasztalható, de a pelust már legalább nem kéri. Meglátom ma este hogy alszik:)

3 megjegyzés:

  1. Szomorúan olvastuk, Timikém szenvedéseidet a fogaddal! Gyógyulást kívánunk. Meglepett Bo legújabb alakítása, de talán ezt is kinövi. Szurkolunk, hogy a hét végére minden rendbe jöjjön és egy szép emlék legyen a családi összejövetel. Csók: dédiék

    VálaszTörlés
  2. Nekem sajnos 3 fogamat kihúzták, genetikailag hajlamos vagyok a fogromlásra. Szerencsére a 3. húzás is évekkel ezelőtt volt és azóta a többi rendben van. Nekem egyik sem volt ilyen fájdalmas, nem is emlékszem hogy vettem volna be gyógyszert. Kitartás!

    VálaszTörlés
  3. Átaludtam az éjszakát, köszi, ma már csak egy bogyó kellett. Talán túlélem:) Bizony Edina, ez sajnos legtöbbször genetika(

    VálaszTörlés