2009. október 25., vasárnap

Így sikerült

Na, eltűnt az iszonyú zavaró reklámcsík, de sajnos ehhez változtatni kellett a hátteret, ami pedig tetszett. Ez van. Ma igen szépen süt a nap, így hát vagy két órát unatkoztam a kertben / udvaron, mire lányok megunták a játékot. Ez kb. annyiból állt, hogy mivel jó az idő, homokoznak. A homokozás kb. öt perce után én tíz percig pakolom vissza a homokozójátékokat, míg ők már a sáros kezükkel a frissen kiteregetett ruhákat tapogatják, és ártatlanul kiabálnak: "Vizeees!"
Ezek után onnan elzavarva lerobognak Nagymamihoz (egyben van a két telek, közös kert stb), ahol is halomban áll a tüzifa, és a tüzifából a vasszegek. Ott buli igazán a játék. Miközben egyik a vasszögek közé igyekszik, a másik a még zöld maradék paradicsomot tömi a szájába, ami folyik végig a ruháján. Végül a faforgács egymás hajába szórása marad, ekkor lesz elegem, és hozom be őket. Asszem nem vagyok elég kreatív, de egyszerűen fogalmam sincs mit csináljak velük az udvaron. Labdázás max két percig megy. Minden izgalmasabb, ami életveszélyes. Ötletek? Amúgy a miénk kert vagy udvar? :D Vagy mindkettő?

5 megjegyzés:

  1. Ha a többiek visszakérnék a régi hátteret,akkor le lennék szavazva reklámcsíkostul és alávetném magam a többség akaratának.Mégse lenne annyira zavaró az a csík.
    Apu

    VálaszTörlés
  2. Ha meg nem fordítottad lefelé az összes szöges deszkát az udvaron,akkkor valóban nem vagy elég kreatív.De hát úgy nem is lenne nekik adrenalinserkentő kihívás,extrém sport,hogy ki tud tovább ugrálni a szöges deszkák között egyetlen karcolás nélkül.
    A faforgácsokkal ne törődj,mind feljön a víz felszínére este fürdéskor.Csak le kell bukniuk a víz alá.
    Zöld paradicsom?Zöld ruha.Azon nem láccik annyira.
    Nagyapjuk.

    VálaszTörlés
  3. Nagyapjuk mindig megnyugtat :-DDDD Hol is van itt a gond?? :)

    VálaszTörlés
  4. Figyi....ha beszúrsz képet a cím mellé...akkor talán észre sem veszik a csíkot oldalt...Nagyapó nem komplett:)
    De szeretjük-ugye Bo és Gé?
    Ő meg imádja a 3 kis nőt.
    Illetve pontosan 5 nőt imád...de jó is NEki:)

    VálaszTörlés