2009. október 28., szerda

Örök dátha

Bo nem javul, bár nem lázas, egyre durvább az orra, holnap megint mehetünk dokinénihez. Lehet, hogy kérek egy antibiot neki, mert hónapok óta nem tud kijönni ebből. Nem lesz jó vége. Nem vagyok antibiotikummániás, sőt, ha tehetem, elkerülöm, de Bora már ráfér. Gé is eddig bírta, már neki is beindult a dolog, csak még nem tart ott mint Bo. Jó is lesz így utazni..Azért bízom a családban, láttak már párszor ilyet.

Mai jó hír, vittek mézet :) Jó is, mert megyek fodrászhoz, hogy "szép" legyek odakintre. Meg úgy egyáltalán, nagyon rámfér. Persze G. nem fogja észrevenni, de már mexoktam :) Bár ha nagyon akarnám, észrevehetné, de még nem készültem fel az égővörös vagy a fekete hajra;)

Gardenia Histericára egy szavam nem lehet, második virága is kinyílt, pedig hol tartom én be az állott lágyvízzel való locsolgatást!!! És nem is spriccelem. Na persze mert pára az van bőven, látni, hogy a dzsungel növényei hogy élvezik az  ittlétet:)

1 megjegyzés:

  1. nagyon sok gyógycuppot küldünk a betegecskéknek...és halkan jegyezzük meg, hogy köszike, nem kérünk magyar bacit!

    (Anya üzeni:
    Erről jut eszembe, megkérdeztem ma 3 paedi....hmm..gyerekorvost,hogy mit gondolnak a sertésinfluenza elleni oltásról..és egybehangzóan mondták, hogy NE!Ha nem 1 éven aluli vagy alapból beteg gyermek)

    VálaszTörlés