2009. október 21., szerda

MIÉRT?

Miééééért fut ki MINDIG a forralandó tej??? Már van műanyag mikroba való forralóm, amiből nem tud kifutni. De ezer helyen ijesztgetnek, hogy ne forraljunk semmit a mikroban ami műanyagban van, mert dioxin keletkezhet. Buktam..Ismét lábasban kell. Erre megoldás: Angliából kaptam Gigitől: pici üveg lapocska, és ha forrni kezdene a tej, brutál hangon ütődik a lábashoz, a halott is rájön, hogy rohanjon, mert kifut a tej. Csak én nem. Mert itt ülök, várom, hogy forrjon, aztán történik valami, arrébbmegyek, jönnek mézet venni, előtérben vagyok, és kész. MÁr kifutott. Egy liter tejből egy deci minimum kifut MINDEN ALKALOMMAL. Évek óta..

2 megjegyzés:

  1. ne menj messze a tejtől..vagy ne forralj tejet...vagy üvegben forralj mikróban....Mindig annyit amennyit kell.Ne többet.
    Egy bögre tej a mikróban 1 perc alatt felforr...Könnyebb is,mert nem kell a hűtőben lábasban tárolni fedő nélkül, ami ugye bacik kedvenc helye...
    Vagy ne igyatok tejet.
    Bo iszik tejet egyébként????Nem láttad rajta, hogy jobb, ha nem?

    VálaszTörlés
  2. Nálunk a tej úgy fogy, hogy egy életen át forralásban lennék ehehheh:) Bo iszik tejet, és kutya baja, ez a pöttyös izé vírusos lehet, Gén most jött ki ugyanaz. Állítólag hosszú a lappangás. Háál'Istennek, nem a tej a bűnös!!

    VálaszTörlés