2009. november 17., kedd

Sosem elég korai?

Pár napja történt, de most ugrott be a story, gondoltam, megosztom. Gé reggelenként Nagymamival kel, mivel mi Boval megyünk az oviba. Ebből én annyit érzékelek, hogy mire hazaérek, ők már túl vannak egy kiadós sétán, és túrórudit is evett a ded a boltból.

A múlt héten két dolog derült ki, elmesélem.Ja nem, három. Na mindegy. Megyek Gével délután valamiért a boltba, és ő persze azonnnnal megy a hűtőhöz, és követeli a túrórudit. Kiabál, hogy "túórudiiiit!" Mondom, ok, de várj még, ki kell fizetni. Ő csak kiabál, én megismétlem. Végül nem bírom tovább, és kérdem tőle: "Mi van Gé, Nagymama ennél gyorsabban adja?"
"Bizony!" hallom a választ. Az eladósráctól. :DD
Most már tudom, fizetés előtt eszi meg, aztán majd nagyi bevallja:))) Ismerik már a boltban mint a rossz pénzt:)

Hazafelé jobbra benéz egy udvarra, és kiabál: "Nincs Jolán néni!"
Ergo bolt után trécselés van Jolán nénivel. MOst már ezt is tudom. És a csúcs:

Szombat v. vasárnap reggel fekszünk az ágyban, ő már mellettem ébredezik, mivel éjjel szokás szerint átmászott. Fejünk egymás mellett a párnán. Rámosolygok, ő rám. Nagyot sóhajt, és megszólal: -Imádkosszunk! És összeteszi a kis kezét.

Azt hittem bepisilek a nevetéstől. Mikroszkopikus kezeit összetéve elkezdte sorolni a családtagokat, sorra, a távoliakat is.
Mint kiderült, Nagymami miután én elmentem Boval, imádkozik vele. És kéri a Jóistent, vigyázzon a családunkra. Ez Génél kb. így hangzik: Ajapára, Bogira, Maikára, Imikére, Ritára, stb. stb...de ott van Lizzy és Gigi is persze a sorban, szóval SENKIT nem hagy ki:) Nagymama úgy látom nem bízza a véletlenre Gé jókeresztényi nevelését:))

4 megjegyzés:

  1. Ahol kisgyerek van, ott semmi sem marad titokban. :) Készülj, lehet, hogy az oviban is hallanak rólatok pár dolgot, ami nem is pont úgy, nem is pont akkor, nem is pont azért... Amíg suliztam, ne tudd meg, miket szövegeltek... ;D

    VálaszTörlés
  2. Már tegnap is olvastam ezt, de ma megint nagyon tetszett, hihetetlen, hogy mindent magukba szívnak... :)

    VálaszTörlés
  3. :) Képzelem mit fog előadni az oviban jövőre :)) Zsu, Neked van blogod??

    VálaszTörlés
  4. :)
    http://dodociblog.blogspot.com/
    Az én lányom alakításai :)

    VálaszTörlés