2010. október 18., hétfő

Fotóláz

Hetek óta fotózás lázban égünk Gigivel. Ribizli Kata (mi hívjuk így) fantasztikus gyerekfotókat csinál, és ugye Gigi meghívott a lányokkal egy fotózásra, amit hihetetlenül várunk:) Minden nap beszélünk róla, hogy miben legyenek, hogy oldjuk meg, hogy ne legyen őrültekháza, stb. Lassan összeáll a kép, de nem könnyű három gyerek és két felnőtt igényeit összehangolni. Lizu hamar kimelegszik, főleg, ha be van világítva a tér ugyebár. Viszont ha kinyitjuk az ablakot, akkor az enyéim fagynak le. Abban maradtunk, hogy Gigiék érnek oda hamarabb, megcsinálják a fotókat, aztán befutunk mi is és csatlakozunk. Tegnap Bo kapott is egy farmerruhát, hogy legyen egyen-farmercucc a lányokon. Gigi hoz tündérruhát is neki, Gé elég jól el van látva azt hiszem. Izgi nagyon. Nézzetek rá a blogjára, megértitek, miért izgulunk:) Ez itt a reklám helye;)
www.ribizlifoto.blogspot.com

KÉT HÉT!!!

3 megjegyzés:

  1. Ribizli Kata (majd javasoljuk Neki a nevvaltoztatast..) rendesen meg fog velunk dolgozni, de O is lazban eg, es lehet, hogy sajat Lizijet is lefotozza az enyemmel:)
    Farmercucc, tunderruha, es hozz mindent, ami eszedbe jut, ugysem fogjak engedni, hogy atoltoztessuk oket..hihi...Hajra Kataaaa


    Gigi

    VálaszTörlés
  2. aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
    csajok ez egy emlékezetes nap lesz!
    (de remélem nem arról h az a nap amikor a fotós becsődölt és egy képet sem bírt csinálni a fel-alá rohangáló aprónépről - HIHIHIHIHI XD )

    VálaszTörlés
  3. :-))) Úgy másfél éve egy fotós azt mondta Gabiról: Gyerekek ez a csaj utálja a kamerát;-)) Tény, hogy mindig háttal volt neki, kiváncsi vagyok mit fejlődött :D Kata, ne aggódj, mi mindenképpen imádni fogjuk a képeket, hiszen a nagy számok törvénye alapján EGY gyerek arca mindenképp látszani fog :DDDD
    Gigi, igazad van, szerintem csak Bo fog átöltözgetni, mert szeret:) Talán Gé egyszer farmerből a fehér tündérbe, de aztán annyi:)))) nem baaj)))

    VálaszTörlés