2011. január 9., vasárnap

Miből lesz a cserebogár?

Ma reggel zenére ébredtem. Bo volt az, igaz, össze-vissza szintetizátorozott, de mégsem volt kellemetlen. A kedvence az elektromos orgona, úgyhogy azt hallgatom ma egész nap. Aztán a youtube-on meg kellett neki mutatnom, hogy az orgona hogyan is ad ilyen hangot, mert ő eddig csak az illatát érezte. :) Lassan összeállt benne a kép, hogy az az orgona nem ez az orgona. Megnézte még a D-moll Toccata és Fúga előadásokat, de nem tudta egy az egyben visszaadni. Adok még neki egy kis időt. Íme a reggeli pötyögése. Ari nem? Igen, korán volt még, pizsiben van, bocsánat:) Érdemes megfigyelni az oldalról bezuhanó Jaguárt. Gé sem unatkozott közben))))

7 megjegyzés:

  1. Imádjuk ezt a videót.Komolyan nyugtató a dallam, amit játszik, veszek Lizunak egy szintit, mert a teszkós gyerekzongorán csak irritáló hangszínek érhetőek el..Hajrá Bo..
    Imádom az átszellemült arcát,és természetesen a berobbanó jaguár sem utolsó:)
    Húgod

    VálaszTörlés
  2. Mi is imádjuk ezt a zenei produkciót, a tegnapi videot többször megnéztük, ez a blogos film úgy látom azonos a tegnapival.
    Bo sokoldalúságáról tegnap beszélgettünk itthon:fényképez, telefonál, rajzol, táncol, szaval, zenél. (Lehet, hogy kifelejtettem valamit?) Ezenkívül jó megfigyelő! Nem egy újjal pöcögteti a billentyűket, hanem minden ujját használja. Ja és számítógépezik. Lehet, hogy nem sokára blogja is lesz? Pussz:dédiék

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy Bogikám,komolyan tetszik az ujjtechnikád.Hol láttad,kitől tanultad?Sokszor puszilunk,meg a jaguár gazdiját is!
    Marcsi és Nagyapa

    VálaszTörlés
  4. Nem tanulta senkitől, ezért is tettem fel, hogy ez belőle jön:) Remélem egyszer majd valami ismerős dallam is;))

    VálaszTörlés
  5. Kissé torzak a video képarányai,próbáld meg átkonvertálni 4:3-ból 16:9-re.Megvan hozzá a progid ugye? (AVI to mpeg)

    VálaszTörlés
  6. Hát, azt hittem amit Gigi felrakott az mpeg volt. Tényleg rossz az arány, az eredeti jó, csak az meg óriási. Mindegy, így is látni a lényeget:)

    VálaszTörlés
  7. Lehet mpeg-ből is csinálni mpeg-et,csak a konvertálás előtt át kell állítani a képarányt alul,a böngészősáv fölött

    VálaszTörlés